top of page

1428 kohdetta löytyi

 • Koplacastin uuden jakson vieraana Jari Vesanen

  Kouvolan Pallonlyöjien oman podcastin Koplacastin uuden jakson vieraana KPL:n toiminnanjohtajana kaudet 2012-2016 työskennellyt nykyinen hallituksen jäsen Jari Vesanen. Harri Liekola käy jaksossa läpi Vesasen kanssa KPL:n nousua vaikeuksien kautta takaisin menestyksen tielle. Jaksossa perataan myös Mangustin saapuminen KSS Energia Areenalle. Kuuntele 19. jakso Koplacastia oheisesta linkistä Koplacast, vieraana Jari Vesanen

 • Intohimoinen kouvolalaisen urheilun kannattaja Petri Hypén on kuollut

  Intohimoinen kouvolalaisen urheilun kannattaja Petri Hypén on poissa. Sairauden uuvuttama "Pete" kuoli 62-vuotiaana 27. tammikuuta. Kouvolan Pallonlyöjät osoittaa surun valittelut Petri Hypénin läheisille.

 • KPL:n toimisto on suljettuna 19.-25.2.2024

  Kouvolan Pallonlyöjien toimisto on suljettuna ensi viikon 19.-25.2.2024. Toimisto palvelee jälleen 26.2.2024 klo 10.00-15.00.

 • KPL napsi täydet pisteet Ankkureilta

  KPL otti Talvisuperissa ensimmäisen kolmen pisteen voiton, kun se kukisti sunnuntaina Seinäjoella Alajärven Ankkurit 0-2 (0-7, 4-5). Tilastot KPL hallitsi avausjaksoa mielin määrin ja heti avausvuorossa Kopla iski täydet tulet. Teemu Nikkanen, Jasperi Luoma ja Valtteri Hämäläinen sivalsivat KPL:n 0-3-johtoon, eikä KPL antanut ulkopelissä Ankkureille siimaa. Patrik Wahlstenin kahdella lyönnillä KPL siirtyi jo 0-5 karkumatkalle ja kolmannen tasoittavalla Nikkanen sekä Jasperi Luoma onnistuivat toistamiseen. Kolmostilanteet KPL hurjasteli 1-11. Myös toisen jakson alku oli KPL:ltä väkevä. Jokerina pelannut Elias Pitkänen löi alkutahdit, Aapo Kinnunen ja Valtteri Luoma lisäsivät 0-3:een. Ankkurit tuli kuitenkin peliin mukaan toisen tasoittavalla, kun jokerit Juho Ihamäki sekä Petteri Kortelainen onnistuivat kaventamaan 2-3:een. Kolmannen tasoittavalla Ankkurit selvisi pahasta paikasta ja sai tilanteen Kortelaiselle, jonka painuva lyönti meni takarajan tuntumasta läpi kahden juoksun arvoisesti. Neljännen aloittavalla KPL:n oli tehtävä vähintään yksi juoksu ja se tulikin nopeasti. Hyvin pelannut KPL:n kärki rakensi ykkös-kolmostilanteen Pitkäselle, joka täräytti pallon tylysti ohi Ankkureiden karvauksen. Jakson voittojuoksuksi jäi Wahlstenin komea siivu ja KPL ei antanut tasoittavalla enää Ankkureiden yllättää. Voiton myötä KPL nousi Talvisuperin lohkossa B toiseksi. Seuraavan kerran KPL pelaa sunnuntaina 3. maaliskuuta Tampereella Haminan Palloilijoita vastaan klo 14.30. Arsedelin juoksukooste

 • Ykköskoplalle voitto ja tappio Kuopion turnauksesta

  Ykköspesikseen valmistautuva KPL haki lauantaina Kuopion turnauksesta voiton Jyväskylän Kiristä 1-0 (4-2, 3-3) ja koki tappion Puijon Pesistä vastaan 2-0 (4-1, 8-2). Tilastot PuPe - KPL KPL - Kiri Nuorekkaalla joukkueella liikkellä ollut KPL pelasi pelinjohtaja Eero Pitkäsen mukaan ensimmäisessä pelissä Puijoa vastaan rauhatonta ulkopeliä, mutta toiseen otteluun joukkue sai peliin enemmän rauhallisuutta. -Alusta oli tosi nopea ja pallo kulki kovaa. Puijo-ottelussa ei pelattu yhdessä hyvin ja paketti hieman hajosi. Se näkyi etenkin vaihtotilanteissa, kaveri kyllä kotiutti laadukkaasti. Kiri-peli oli meiltä ihan hyvä. Parasta antia peleissä oli se, että saatiin pelattua pitkiä sisävuoroja ja molemmista kärjistä tilannetta aikaan. Jokerit kotiuttivat myös hyvin. Ykköskopla pääsi esittelemään tälle sarjatasolle uusia pelimiehiä, joista lukkarina 15-vuotias Otto Viinamäki kirjautti myös yhden lyödyn juoksun tililleen. Ykköskoplan harjoitusottelut jatkuvat kahden viikon päästä Joensuussa JoMaa vastaan.

 • KPL:n hurja toinen jakso siivitti voittoon JymyJusseista!

  Kouvolan Pallonlyöjät jatkaa 2-1 voittojen tiellä Talvisuperissa. KPL:n ottelut jatkuvat sunnuntaina kello 15.00 Alajärven Ankkureita vastaan. Tilastot Lauantaina Seinäjoella JymyJussit oli alussa terävänä ja se siivitti joukkueen 2-4 jaksovoittoon. JymyJussit löi heti avausvuorossa kolme juoksua, eikä Koplan kiri riittänyt. Toisella jaksolla KPL oli hurjana ja varsinkin kakkoskärki nousi esiin tärkeissä paikoissa. KPL:n lukkarina debytoinut Aaron Honkanen (17) löi samassa lyöntivuorossa kahdella eri lyönnillä kolme juoksua, eikä jakson voittajasta jäänyt epäselvyyttä. Kotiutuslyöntikilpailussa Koplan jokerit Patrik Wahlsten ja Teemu Nikkanen iskivät alkutahdit ja hyvin läpi ottelun suorittanut Aapo Kinnunen löi jo 3-0. JymyJussit sai yhden juoksun, joten lopputulos kirjattiin 2-1 k (2-4, 12-1, 3-1). Arsedelin juoksukooste

 • Ykköskopla tänään Kuopiossa

  Ykköskoplan ensimmäinen peli tänään Puijon Pesistä vastaan klo 15.30 Kuopio-hallissa. Joukkueen pelaajistosta on useampi sivussa viikonlopun peleistä mm. sairastelujen ja abi-velvoitteiden vuoksi, joten muutamille pelaajille on tiedossa urakointia molemmissa peleissä ja lisäksi muutama nuori pelaaja pääsee pelaamaan ensimmäiset divaripelinsä. Ottelupäivän kokoonpano: Verneri Niilo-Rämä 3V Miki Likander 2K Akseli Pitkänen 2P Santeri Pasi 3P Jiri Joukainen 1V Isto Kauppinen S Perttu Kenttäaho 3K Elias Sauvala 2V Otto Viinamäki L Jani Hoteila Lauri Suorsa Roope Räsänen Otteluohjelma 17.2.2024, Kuopio-halli: klo 15.30 Puijon Pesis - Kouvolan Pallonlyöjät klo 18.00 Jyväskylän Kiri2020 - Kouvolan Pallonlyöjät Halliturnauksen koko aikataulu ja tarkemmat tiedot Puijon Pesiksen kotisivuilta. Ykköspesiksen runkosarja alkaa 8. toukokuuta, kun Ykköskopla kohtaa KSS Energia Areenalla sarjanousija Joensuun Mailan. Ykköskoplan runkosarjan ottelut löytyvät Ykköspesiksen ottelukalenterista.

 • Ykköspesiksen harjoitusotteluja lauantaina Kuopiossa

  Ykköskopla suuntaa lauantaina Kuopioon Puijon Pesiksen järjestämään halliturnaukseen pelaamaan kaksi harjoitusottelua. Vastaan tulevat Puijon Pesis ja Jyväskylän Kiri2020. Odotettavissa on kova ottelu etenkin ensimmäistä vastustajaa Puijon Pesistä vastaan. Puijo on yksi sarjan ennakkosuosikeista ja pelannut talvella jo Talvisuperia eli hurja vastus on tiedossa. Keskitytään muutamaan harjoiteltuun asiaan ja hyvään peruspelaamiseen. Kahdessa ekassa harkkapelissä olemme saaneet ns. rähinän päälle heti alusta ja sitä odotan myös lauantaina, kiteyttää seuran junioritoiminnan työrukkanen ja joukkueen kakkospelinjohtaja Juuso Ilander. Pelinjohtaja Eero Pitkänen kertoo talvikauden treenien menneen hyvin ja että on mukava päästä hitaista kumirouhehalleista vauhdikkaammalle alustalle. Viime vuonna tämä tuotti alkuun hieman ongelmia. Joukkueen pelaajistosta on useampi sivussa viikonlopun peleistä mm. sairastelujen ja abi-velvoitteiden vuoksi, joten muutamille pelaajille on tiedossa urakointia molemmissa peleissä ja lisäksi muutama nuori pelaaja pääsee pelaamaan ensimmäiset divaripelinsä. Kokoonpano julkaistaan lauantaina. Otteluohjelma 17.2.2024, Kuopio-halli: klo 15.30 Puijon Pesis - Kouvolan Pallonlyöjät klo 18.00 Jyväskylän Kiri2020 - Kouvolan Pallonlyöjät Halliturnauksen koko aikataulu ja tarkemmat tiedot Puijon Pesiksen kotisivuilta. Ykköspesiksen runkosarja alkaa 8. toukokuuta, kun Ykköskopla kohtaa KSS Energia Areenalla sarjanousija Joensuun Mailan. Ykköskoplan runkosarjan ottelut löytyvät Ykköspesiksen ottelukalenterista.

 • Talvisuperin toinen peliviikonloppu edessä Seinäjoella - vastassa Seinäjoen JymyJussit ja Alajärven Ankkurit

  Kouvolan Pallonlyöjien Talvisuperin toinen peliviikonloppu koittaa tulevana viikonloppuna 17.-18.2. Seinäjoki Areenalla. Ruutu+ -palvelu näyttää viikonlopun ottelut suorana. KPL pääsee kunnolla Talvisuperin makuun viikonlopun tuplassa lakeuksilla. Pesishuumaa on luvassa lauantaina klo 14.30 ottelussa JymyJusseja vastaan ja sunnuntaina klo 15.00 ottelussa Alajärven Ankkureita vastaan. KPL:n kapteenistoon kuuluva etenijäkunkku Patrik Vartama kertoo talvikauden menneen hienosti ja joukkueen jo odottavan viikonlopun pelejä. Kuukausi alkaa olemaan viime pelistä taas aikaa, niin pelitatsin pitäisi olla kohdillaan ja odotamme viikonloppua innolla! Molemmat viikonlopun vastustajat ovat pelanneet Talvisuperia jo parin ottelun verran - lauantain vastus JymyJussit on kahminut itselleen 4 pistettä ja sunnuntain vastus Alajärven Ankkurit 3 pistettä. KPL on kohdannut molemmat viikonlopun vastustajat viimeksi heinäkuussa. Talvella ei olla näitä joukkueita vastaan päästy pelaamaan, niin mukavaa vaihtelua meillekin ja Seinäjoen halli on myös mieleinen, Vartama summaa. Talvisuperia on tuttuun tyyliin tarjolla koko viikonlopuksi Seinäjoella ja Ruudussa. Viikonlopun otteluohjelma: LA 17.2. klo 11.00 Manse PP - Alajärven Ankkurit klo 14.30 Kouvolan Pallonlyöjät - Seinäjoen JymyJussit klo 18.00 Vimpelin Veto - Haminan Palloilijat SU 18.2. klo 11.30 Haminan Palloilijat - Hyvinkään Tahko klo 15.00 Alajärven Ankkurit - Kouvolan Pallonlyöjät klo 18.00 Vimpelin Veto - Seinäjoen JymyJussit Seinäjoki Areenan erikoissäännöt Harhaheitolla edetään omalla vastuulla. Jos pallo jää heitettäessä etuverkkoon pelaamattomiin, etenijät voivat edetä vapaasti seuraavalle pesälle. Pelinjohtaja valitsee kopin tai pudotuksen, jos pallo osuu lyönnistä etuverkkoon tai kattorakenteisiin tai menee lyönnistä kattorakenteiden yli tai läpi pudoten pelialueelle. Lyönnillä ei voi syntyä paloja. Etuverkkoon jäävä koppilyönti ei haavoita tai tee turvattomiksi etupesiltä irti olevia etenijöitä eikä kolmospesältä ns. ”kumuralähtöä” hakevaa pelaajaa. Lyönti on laiton, jos se jää kotipesästä katsottuna ensimmäiseen etuverkkoa kannattelevaan katossa olevaan palkkiin tai sen etupuolelle. Lyönti on myös laiton, jos pallo menee kattorakenteiden läpi pudoten varsinaisen pelialueen ulkopuolelle. Läpilyönnillä, joka menee läpi koskematta selvästi ulkopelaajaan, lyöjä ja kaikki kentällä olevat etenijät voivat edetä vapaasti yhden pesän yli ja sen jälkeen omalla vastuulla.

 • JRT Consulting Oy jatkaa Koplan pääyhteistyökumppanina

  Useamman vuoden ajan Kouvolan Pallonlyöjien pääyhteistyökumppanina toiminut rakentamisen konsultaatioon erikoistunut JRT Consulting Oy jatkaa KPL:n ykköskärjessä myös tulevalla kaudella! Lue lisää: jrtconsulting.fi Kiinnostuitko Koplan kanssa yhteistyöstä? Tarjoamme mahtavan näköalapaikan Suomen viihdytävimmän pesäpalloseuran mukana! Ota yhteyttä: Mika Toivola, toiminnanjohtaja 044 7507757 mika.toivola@kouvolanpallonlyojat.fi

 • Koplacastin vieraana syöttötuomari Mika Kääriäinen

  Koplacastin isännän Harri Liekolan vieraana yli 300 Superpesiksen ottelua syöttötuomarina tuominnut kouvolalainen Mika Kääriäinen. Jakso ilmestyi torstaina 8.2.2024. Vieraan vieraana 50 vuotta tuomaritoiminnassa mukana ollut Jukka Härkönen. Kuuntele kaikki 18 jaksoa Spotifyssa! Tästä Mika Kääriäisen haastatteluun Mukana Koplacastia tekemässä: Ramotec Oy, Mailapelihalli Femma ja ravintola Angela's

 • Vanhat kausikorttipaikat uusittava 31.1.2024 mennessä

  Viime vuoden kausikorttilaiset voivat lunastaa oman tutun paikkansa 31.1.2024 mennessä toimiston kautta. Toimisto on avoinna ti-pe klo 10:00 – 15:00 Puh 040 358 6719 toimisto(at)kouvolanpallonlyojat.fi

Uutishaku

bottom of page