top of page

Viikonloppuna harjoitusotteluiden tripla - pesäpalloa molempina päivinä KSS Energia Areenalla

Katsomonäkymä KSS Energia Areenalla pelin aikana: kuvassa yleisöä sekä pesäpallokenttää pelaajineen.

Viikonloppuna päästään kunnolla pesäpallon makuun, kun KSS Energia Areenalla pelataan harjoitusotteluiden tripla - otteluohjelma lopussa. Lauantaina areenalla on luvassa ensin miesten superpesiksen lisäksi ykköspesistä sekä sunnuntaina vielä poikien superpesistä. Kaikkiin otteluihin on vapaa pääsy. Lauantaina järjestetään lisäksi kausikorttilaisille superin pelietkot klo 15.30 Koplaklubilla.


Pesäpallohuuma alkaa vähitellen kasvamaan kauden aloituksen lähestyessä ja nyt siitä saadaan ensimakua harjoitusotteluiden merkeissä.


Kolme KPL:n joukkuetta (miesten superpesis, miesten ykköspesis ja poikien superpesis) pääsevät hakemaan tuntumaa ulko-olosuhteissa. Harkkamatsiviikonlopun aloittaa miesten ykköspesisjoukkue, joita vastaan tulee suomensarjaa pelaava Helsingin Puna-Mustat. Lauantaina iltapäivällä jatketaan miesten superpesiksellä ja otteluun vastustajaksi saapuu Imatran Pallo-Veikot. Viikonlopun päättää sunnuntaina poikien superpesis Haminan Palloilijoita vastaan.


Edustusjoukkueella on ollut muutaman viikon tauko peleistä ja kesäkauteen 2024 päästään lähtemään hyvistä lähtökohdista. Talvisuperin aikana KPL sai hyviä ja kovia pelejä kesää varten.


Näimme mikä toimii ja mihin pitää keskittyä tarkemmin. Hyvä, että pelejä oli paljon, koska ringissä riittää laajuutta. Ensimmäisestä ulkona pelattavasta harjoituspelistä odotan hyvää ulkopeliä ja onnistumisia laajalla rintamalla sisäpelissä, pelinjohtaja Petri Tuuva kertoo.

Harjoitusotteluvastus IPV on viime kaudesta joillakin muutoksilla tuttu, mutta Talvisuperissa ei heitä vastaan päästy pelaamaan. Joukkueesta muualle siirtyivät mm. Sasu Toikka, Tommi Piirainen ja Joona Mäkelä. Vahvistuksina riveihin liittyivät Juho Hakomäki, Miika Riikonen, Eero Kuitunen sekä KPL:n kasvatti Leo Gardemeister.

Tuuvan terveiset: "Kiva päästä ulos pelaamaan, nähdään kentällä!"


Sekä KPL:n miesten ykköspesiksen että poikien superpesiksen joukkuetta luotsaavat Eero Pitkänen ja Juuso Ilander kertovat, että parin viikon pelitauon jälkeen lähdetään taas isolla ryhmällä pelaamaan viikonlopun pelejä.


Viime viikoilla on testailtu eri fyysisiä ominaisuuksia ja niiden perusteella voidaan hyvin mielin lähteä kohti sarjakautta. Ulkoharjoitukset on jäänyt kohtuu vähille viime aikoina, joten lähdemme hakemaan pelituntumaa viikonloppuna, Ilander kertoo.

Hallikauden aikana joukkueet ovat keskittyneet ulkopelissä vaihtotilanteisiin ja ulos siirryttyä aletaan käymään enemmän 0- ja 3-tilanteita läpi. Sisäpelissä tavoite on pelata monipuolisesti kahden kärjen peliä. Ilander kertoo lisäksi, että etenemistä on seurattu aktiivisesti ja sitä on yritetty kehittää koko ajan paremmaksi niin numero 1:n kuin lyöjäjokerin osalta ja kaikkien siltä väliltä.


Vastustajien osalta toivotaan Dahlströmin Jereä pelaamaan lauantaina PuMun pelipaidassa, Ilander päättää.

Alla viikonlopun otteluohjelma sekä tärkeää huomioitavaa kentälle saapumisesta ja avoinna olevista myyntipisteistä.


Viikonlopun otteluohjelma


Lauantai 27.4.

klo 12.00 Kouvolan Pallonlyöjät (MYP) - Helsingin Puna-Mustat (MSS)

klo 16.00 Kouvolan Pallonlyöjät - Imatran Pallo-Veikot (MSU)


Sunnuntai 28.4.

klo 14.00 Kouvolan Pallonlyöjät - Haminan Palloilijat (PSU)Huomioitavaa KSS Energia Areenalla


  • Betonikatsomo on vielä poissa käytöstä

  • Sisäänkäynti kentälle ainoastaan jäähallin tai Ässätornin portista

  • Alakioskit (pl. hodarikioski) sekä alamakkarapiste ovat auki

  • Koplaklubilla pelietkot kausarilaisille (+avec) klo 15.30Kaikkiin viikonlopun otteluihin on vapaa pääsy!Comments


bottom of page