top of page

Takaisin voittojen tielle? Alle 18-vuotiaat ilmaiseksi!

Kouvolan Pallonlyöjät–Joensuun Maila Pe 3.6. klo 18.00, KSS Energia Areena, Kouvola

Perjantai-iltana pelataan Superpesis-kesän kenties kuumin kamppailu. Kouvolan Pallonlyöjät lähtee hakemaan reittiä voittojen tielle Joensuun Mailan kustannuksella. KPL haluaa toivottaa kaikille koulunsa päättäville hyvää kesää kutsumalla alle 18-vuotiaat ilmaiseksi otteluun!

Viimeisimmät 3 peliä:

Kouvolan Pallonlyöjät on ajautunut kolmen ottelun tappioputkeen. KPL on jäänyt pisteittä jokaisessa ottelussa Lippoa, KeKiä ja SoJya vastaan. KPL on saalistanut 12 pistettä kahdeksan ottelun jälkeen.

Joensuun Maila on hävinnyt kaksi kolmesta viimeisimmästä ottelusta. Joensuun Maila on kerännyt kuudesta ottelusta 10 pistettä.

Sasu Toikka pelaa isoa tonttia

Sasu Toikka pelaa isoa tonttia


Kauden kohtaamiset:

Joukkueet eivät ole kohdanneet ulkokentillä vielä tällä kaudella. Halli-SM-ottelussa Joensuun Maila oli parempi jaksoin 1–0 (1–1, 1–0).

Kotijoukkue:

KPL:n vahva alkukausi kääntyi luisuun edellisen viikonlopun aikana. Joukkueen vieraspelikiertue ei tuottanut pisteitä, mutta kotikentällä KPL on vahvimmillaan. Joukkue pääsee perjantaina käyttämään vaihtotilanteissa parasta osaamistaan ja kotiutuspaikkoja siunaantunee vahvassa lyöntivireessä olevalle Ossi Meriläiselle. Meriläinen on lyönyt KPL:n kaikki juoksut kahdessa viime ottelussa.

Ulkopelissä KPL:n lukkarina on pelannut Jesse Eskelinen. Eskelinen onnistui hyvin 0-tilanteessa tiistaina Helsingissä. Edelleen vastustajat ovat saaneet kolmostilanteita KPL:ää vastaan reilusti. Kotikentällä KPL ei ole vielä hävinnyt kertaakaan. Ulkokentällä Sasu Toikan takatilannepelaamista kannattaa seurata.

KPL on päässyt tuulettamaan kotikentällä

KPL on päässyt tuulettamaan kotikentällä


Vierasjoukkue:

Viime kausien pronssimitalisti Joensuu Maila on aloittanut kauden vaihtelevasti. Joukkueesta poistuivat tälle kaudelle Jouni Itävalo ja Sami Joukainen. Itävalon tilalle joukkue hankki Pattijoen Urheilijoista Timo Kallion.

Kallio on löytänyt paikkansa JoMan kärjestä joko numerolla yksi tai kaksi. Pelinjohtajaksi noussut Petri Pennanen on muokannut kokoonpanoaan kärjen osalta niin, että Kallio on pelannut viime ottelut kärjessä. Häntä ovat eteenpäin saatelleet Tuomas Jussila ja Lauri Kivinen. Joukkueen jokeriosastolta löytyy tulivoimaa, kun Juha Niemi ja Aleksi Rautiainen ovat vaihtamassa ja kotiuttamassa.

Ulkokentälle JoMalla on istuttaa kenties Superpesiksen paras ulkopelaaja Tuomas Jussila, joka pelaa isoa tonttia. Koppariparina on pelannut käsivammasta toipunut Jonne Kemppainen ja Teemu Juntunen. Lukkari Mika Väisäsen pelisilmä on huippuluokkaa ja KPL:n kaaren onkin oltava tarkkana Väisäsen kanssa. Väisäsellä on myös erittäin varma 0-tilanteen tolppasyöttö.

Otteluparin kuumin pelaaja:

Ossi Meriläinen, KPL. Meriläinen on hurjassa kumuravireessä tällä hetkellä. Meriläiseltä on lupa odottaa kovia ratkaisuita.

Loukkaantuneet:

KPL:n Toni Laakso on loppukauden sivussa loukkaantumisen vuoksi. Laakso leikattiin torstaina ja toipuminen kestää loppusyksyyn saakka.

Tilastohuippu:

KPL ei ole voittanut kotikentällä JoMaa pitkään aikaan. Edellinen KPL:n kotivoitto JoMasta on kaudelta 2013.

8.5.2016 Kouvolassa KSS Energia Areenalla pelattu miesten Superpesiksen ottelu KPL - PattU, KPL:n pelinjohtaja Eero Pitkänen, Kuvaaja: Jukka Rasimus / All Over Press

KPL:n pelinjohtaja Eero Pitkänen


Taisteluparit:

Pelinjohtajat Eero Pitkänen ja Petri Pennanen. Pennanen pelasi KPL:ssä kauden 2008 Eero Pitkäsen alaisuudessa.

Muuta:

VMP-terassin PreGame on perjantai-pelien uutuus! PreGamet käynnistyvät jo klo 17.30. Haastattelussa analysoimassa ottelua ja antamassa tulosvetoon tärppejä Stefan Sburatura. Pub Old Tomin jälkipeleissä Juho Hacklin ja Matti Saukko.

Haluatko matsiin, mutta sinulla ei ole vielä lippua? Eipä hätää. PesisKupperi tarjoaa sisäänpääsyn kahdelle onnelliselle. Sinun tarvitsee vain löytää stadionin kieppeiltä oranssiin Kupperi-huppariin sonnustautunut mies ja pyytää lippua. Ps. Alle 18-vuotiaat älkää vaivautuko. Te ette tarvitse lippua lainkaan. Vapaa pääsy teille.

Kouvojen Suomen mestaruusjoukkue ja Pantteri-patsas ovat mukana pelissä. Tule onnittelemaan mestareita!

Tiesitkö, että Veikkauksen tuotolla mm. rakennetaan kenttiä, uusitaan pelialustoja ja tuetaan pesäpallon harrastamista seuroissa? Kiitos siitä kuuluu kaikille Veikkauksen pelien pelaajille. Kiitoksena otteluun saapuneiden kesken arvotaan lippuja Itä-Länsi otteluun. Lisäksi nyt on mahdollisuus osallistua huikean pesäpallo-baseball matkan arvontaan New Yorkiin, osoitteessa www.veikkaus.fi/pesis

Otteluisäntä:

Urheilulääkäri Jouko Leppänen

Comments


bottom of page