top of page

LIPUT LAUANTAIN FINAALIOTTELUUN MYYNNISSÄ

KPL kohtaa miesten Superpesiksen loppuotteluissa Manse PP:n Tampereelta. Ottelusarja aloitetaan keskiviikkona 15.9. Tampereen Kaupissa. Ottelu alkaa tuolloin klo 16 ja sitä voi seurata Ruutu+:n välityksellä. Mestaruuteen vaaditaan kolme voittoa. MustaKeltaiset ry järjestää keskiviikkona pelattavaan otteluun fanimatkan. Lue lisää täältä.


Loppuotteluiden ohjelma:

- ke 15.9. Tampere klo 16:00

- la 18.9. Kouvola klo 15:00

- su 19.9. Tampere klo 15:00

tarvittaessa

- la 25.9. Kouvola klo 14:00

- su 26.9. Tampere klo 14:00Lauantain finaaliottelun ennakkolipunmyynti on alkanut verkossa ja toimistolla. Verkkokauppaan pääset tästä.


Paikkavarausta lipun oston yhteydessä ei voi tehdä. Kausikorttilaisille on varattu myös loppuotteluvaiheessa omat kausikorttitarralla merkityt paikat. Kausikortti ei sen sijaan oikeuta sisäänpääsyyn loppuotteluissa. Kannattajakorteilla ja klubikorteilla pääsee seuraamaan myös loppuotteluita ilman erillistä pääsylippua.


Ennakkolipunmyynti KPL:n toimistolla ma-pe klo 10–15. Maksuvälineenä käyvät kortin ja käteisen lisäksi Smartum, Edenred ja Eazybreak. Smartum sekä Edenred käyvät maksuvälineinä myös pelipäivänä KSS Energia Areenan porteilla sijaitsevissa lipunmyyntipisteissä.


Finaalien hinnat:

Aikuiset 27 € / 30€ (ennakko & portti)

Lapset (7-17v) 10 € (ennakko & portti)

Alle 7-vuotiaat ilmaiseksi


Kuva: Vesa Sailio

KSS Energia Areena tarjoaa kaikille terveysturvalliset puitteet nauttia ottelusta livenä. 1) Ethän missään nimessä tule otteluun sairaana tai altistuneena! 2) Saavu paikalle ajoissa ruuhkien välttämiseksi. 3) Huolehdi käsihygieniasta, aivasta hihaan. 4) Käytä kasvomaskia oman harkinnan mukaan. 5) Älä istu "Kausikorttipaikka"-tarralla tai muuten merkatulle paikalle.

Lämpimästi tervetuloa!

Comments


bottom of page