top of page

KPL vs. KaMa - ennakossa Iiro Nokkala


KPL kohtaa kotikentällään tiistaina 6.7. Kankaanpään Mailan. Kyseessä on ottelu, joka alunperin oli suunniteltu pelattavaksi kesäkuun alussa, mutta siirrettiin koronarajoitusten takia heinäkuulle. Joukkueet kohtasivat kertaalleen tänä kesänä Kankaanpäässä. Tuolloin KPL oli vahvempi lukemin 0-2 (2-3, 1-3).


Kun runkosarjan sarjataulukossa joukkueiden sijoitukset määräytyvät maanantaina tehdyllä päätöksellä ottelukohtaisen pistekeskiarvon mukaan, KPL siirtyi hetkeksi runkosarjan piikkipaikalle. Vimpelin veto tosin pyyhälsi sarjataulukossa KPL:n ohi voitettuaan maanantai-illan ottelussa Seinäjoen JymyJussit. Vimpelillä on kaksi ottelua enemmän pelattuna kuin Pallonlyöjillä. KPL on voittanut seitsemän pelaamastaan kahdeksasta ottelusta. Ainut tappio tuli sarjan avauskierroksella Siilinjärvellä.


Kankaanpään Maila on pelannut niin ikään kahdeksan ottelua. Voittoja sillä on tilillään kaksi, otteluista SiiPeä ja JymyJusseja vastaan. Sarjataulukko aukeaa tästä.


Ennakkohaastattelussa kävi Iiro Nokkala. Hän palasi hetkeksi perjantain tunelmiin ja totesi, että Kempeleestä haettu voitto oli erittäin tärkeä. Ottelussa tapahtui kaikenlaista - mm. pelinjohtaja Haimi joutui jättämään ottelun kesken saatuaan kaksi keltaista korttia. Kempeleen kotiuttajat Antti Korhonen, Matti Korhonen ja Marko Pelkonen ovat todella kovan luokan tekijöitä, joten Nokkala oli tyytyväinen siihen, että heidät saatiin pidettyä kurissa ja haettua voitto ottelusta.


Lauantailta perutusta ottelusta Pattijoen Urheilijoita vastaan Raahessa Nokkala totesi, että vaikka pelin peruuttaminen totta kai harmitti, se oli ehdottomasti oikea päätös. Turvallisuus ja terveys edellä mennään, se on totta kai oikein. Kempele-peli oli kuitenkin vain yksi ottelu muiden joukossa, joten vaikka siinä kaikenlaista turbulenssia olikin, ei se ole vaikuttanut sinällään Nokkalan keskittymiseen tulevien pelien suhteen.


Kankaanpään Mailasta Iiro Nokkala totesi, että vaikkei joukkue ole voittanut kuin kaksi pelaamistaan aiemmista peleistä, ei KPL voi lähteä otteluun liian huolettomasti. Kankaanpää voi pelata rohkeasti ja vapautuneesti tullessaan selkeänä altavastaajana Pallonlyöjien kotikentälle. Tarkkana täytyy olla koko ajan, ettei mm. päästetä läpilyöntejä, eikä muutenkaan aliarvioida vastustajaa.


Nokkala on sitä mieltä, että KPL:n seitsemän ottelun voittoputkelle saadaan jatkoa, kun pelataan omaa peliä. Ulkopeli on toiminut koko kauden melko hyvin ja nyt muutamassa ottelussa on sisäpelikin lähtenyt aukeamaan. Jos sama suuntaus jatkuu, on voitto tiistain pelistä Nokkalan mukaan varma juttu.


Koko haastattelun voit katsoa tästä.


KaMa, lyödyt:

- Miikka Riikonen 1+15

- Joona Anttila 0+5

- Kari Kellokoski 0+4


KPL, lyödyt:

- Janne Kivipelto 2+16

- Ossi Meriläinen 0+17

- Matti Latvala 3+13


Kouvolan Pallonlyöjät vs. Kankaanpään Maila ti 6.7. klo 18:00


Liput ennakkoon toimistolta pelipäivänä klo 14 saakka + TÄSTÄ.

Edenred, Smartun ja Eazybreak käyvät myös maksuvälineinä toimistolla. (KSS Energia Areenan porteilla käyvät edellä mainituista Edenred sekä Smartum.)


Lippujen hinnat ennakkoon/portilta ostettuina:

Aikuiset 17 € / 20 €

Opiskelijat ja eläkeläiset 12 € / 15 €

7-17v. 5 € / 10 €

Alle 7v. ilmaiseksiKopla toivottaa yleisön lämpimästi tervetulleeksi! Portit avataan kello 17:00.

KSS Energia Areena tarjoaa kaikille terveysturvalliset puitteet nauttia ottelusta livenä.


Koronaohjeet:

1) Ethän tule otteluun missään nimessä sairaana tai koronalle altistuneena.

2) Huolehdi käsihygieniasta, yski ja aivasta hihaan.

3) Käytä kasvomaskia oman harkinnan mukaan muun muassa jonotustilanteissa ja ylläpidä riittävä etäisyys muihin kuin samassa seurueessa oleviin.

4) Älä istu "Kausikorttipaikka"-tarralla tai muuten merkattujen paikkojen viereen tai itsellesi vieraan ihmisryhmän viereen, vaan jätä vähintään yksi istuin väliin.


Nähdään pelissä!

Comments


bottom of page