top of page

KPL taipui kauden ennätysyleisön edessä niukkaan tappioon!

2430 katsojaa todistivat perjantaina tiukan väännön Kouvolan Pallonlyöjien ja Joensuun Mailan välillä. JoMa voitti ottelun lopulta niukasti 0-1 (2-2, 2-3). Kouvolalainen urheiluyleisö osoitti suuruuttaan heti alussa, kun JoMan paidassa esiintyneet Juho Hacklin ja Iiro Nokkala saivat runsaslukuiselta kotiyleisöltä aplodit seisaaltaan!

Ottelun jaksotauolla KPL julkisti kahdeksan vuotta jatkosopimuksia, katso tiedote alta.

Valtteri Luoman 25-vuotisjuhlat päättyivät ikävään tappioon

Ottelu oli kahden tasaväkisen joukkueen mittelö. Avausjuoksun löi toisen aloittavalla vieraiden Elmeri Lieto, joka kotiutti tarkalla kumuralla Konsta Kettusen. Koplan vastaus tuli saman vuoron tasoittavalla: ensin Matti Latvala iski vahvaa kautta pelaavan Tommi Mäentaustan kotiin, ja perään Patrik Wahlstenin taitavalla näpyllä Patrik Vartama viiletti tilanteeksi 2-1. JoMan tasoitus nähtiin neljännen aloittavalla, kun jokerikotiuttaja Juho Toivolan hienolla lyönnillä Konsta Piironen ennätti kotiin. Kopla pääsi vielä pelaamaan jaksovoitosta, mutta lopulta ajolähtötilanne kuihtui Wahlstenin paloon epäonnistuneen kopinnostoyrityksen jälkeen. Näin jakso päättyi tasalukemiin 2-2.

Juho Hacklin ehti välillä neuvonpitoon vanhojen pelikavereiden kanssa

Toinen jakso eteni loppumetreille asti joensuulaisten komennossa. Vaikka Kopla sai miestä kolmospesälle, tuloksen tekemisessä ei ollut tarvittavaa terävyyttä. JoMa käytti tilaisuuden hyväkseen. Kolmannen vuoroparin lopettavaan mennessä vieraat johtivat jo 0-3. Kaksi juoksuista toi ensimmäistä kertaa vieraspaidassa KSS Energia Areenalla esiintynyt KPL-ikoni Juho Hacklin. Koplan kiri alkoi viimeisessä mahdollisessa paikassa, kun sen onnistui iskeä kakkoskärjen johdolla kaksi juoksua viimeisessä vuoroparissa. Jasperi Luoma kotiutti ensin Arttu Ruuskan, ja sen jälkeen lukkarina vahvan pelin pelannut Aleksi Vainio löi jokeripaidassa esiintyneen Matti Saukon kotiin. Enempää juoksuja ei kuitenkaan nähty, joten ottelun voitto merkittiin JoMalle lukemin 0-1 (2-2, 2-3).

KPL:n pelit jatkuvat sunnuntaina 9.7. kello 16.00, kun joukkue matkaa sarjassa toisena olevan Sotkamon Jymyn vieraaksi. Keskiviikkona 12.7. Kopla pelaa Koskenkorvalla, Kossua vastaan ottelu alkaa kello 18. KSS Energia Areenalla isketään seuraavan kerran perjantaina 14.7. kello 18. Tuolloin vieraaksi saapuu Alajärven Ankkurit.