top of page

Juho Hacklin nousee kaikkien aikojen KPL-pelaajaksi tiistaina


Jokioisten Koetuksen kasvatti Juho Hacklinista tulee tiistaina kaikkien aikojen KPL-pelaaja ottelumäärissä mitattuna. Tiistain JoMa-ottelu on 37-vuotiaalle Hacklinille 400. KPL-paidassa. Entinen ennätys 399 ottelua on Pertti Longan nimissä. Hacklin on pelannut Kouvolan Pallonlyöjissä kaudesta 2007 alkaen.


-Muistan ekan pelin. Olin IPV:ssa lainalla ja Mako (Hovi) soitti aamulla, että pitäisi lähteä Jyväskylään ajelemaan. Pelasin etenijäjokerina ekan pelin ja varmaan eka lyönti meinasi mennä takaa läpi. Muuta erityistä ei siitä ottelusta ole jäänyt mieleen, Hacklin muistelee.


Lue myös:

Hacklin on saavuttanut KPL-vuosina 5 SM-hopeaa ja 1 SM-pronssin. Lisäksi mies edusti Koplaa Itä-Länsissä kausina 2016 ja 2017.


-Pitkä matka on takana. Joukkuekaverit, erityisesti Anssi (Lammila), Tommi (Mäentausta) ja Matti (Latvala) ovat pelanneet pitkän pätkän täällä kanssani. Kovia pesäpalloilijoita on ollut mukana, vuoden lukkaria, lyöjäkuningasta ja vuoden pesäpalloilijaa. Jotain olen tehnyt oikein, kun olen saanut olla yhdessä paikassa näin pitkään. On ollut kunnia pelata Kouvolassa. KPL:sta on tullut minulle toinen kotiseura, Hacklin kiittelee.


"Pitää suorittaa paremmin"


KPL on hieman yllättäen kahden ottelun tappioputkessa ennen tiistain ottelua. Viime viikko oli KPL:lle hankala pisteiden valossa. Hyviä jaksoja seurasi nihkeämpää tekemistä ja KPL:n oli tyytyminen 3 pisteeseen kolmesta ottelusta.


-Pitää vaan suorittaa paremmin. Meillä ei ole tullut kahta hyvää jaksoa putkeen. Uskon, että edessä on tiukka peli. Jos tehdään 3-5 juoksua jaksoon, niin homma hoituu. Pienet vastoinkäymiset kasvattavat, pitää mennä vaan eteenpäin, Hacklin muistuttaa.


Hacklin on kärkilyöntilastossa KPL:n paras tällä kaudella yhdessä Matti Saukon kanssa. 15 ottelua Koplassa ja 4 IPV:n paidassa pelannut Hacklin on lyönyt 101 kärkilyöntiä 65,6% tehoilla.


-Oma peli on mennyt hyvin. Itsellä on toki myös petrattavaa. Pitää olla terävämpi ja vielä kovempi paikoissa. Välillä olen soimannut itseäni, odotan vielä parempaa itseltäni, jotta voin auttaa joukkuetta paremmin.

Vierasjoukkue JoMan peli on myös ailahdellut. Hyvän Vimpeli-voiton jälkeen JoMa jäi nollille sunnuntaina Kiteetä vastaan. Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella kahdesti ja KPL on päässyt niskan päälle.


-JoMa tulee varmasti syttymään tiistain peliin. Jos me pelataan omalla tasolla, niin voitetaan, Hacklin ennustaa.


KPL:n kokoonpanoon paluun tekee Teemu Nikkanen. JoMan rosterista poissa on ollut jokeri Patrik Wahlsten. Lukkari Ville Väliaho on palannut lautaselle viime kierrosten aikana.Otteluinfo:

  • Ruudun Fanikamera-lähetyksessä ei tiistaina valitettavasti ole selostusta laitteistovian vuoksi. Seuraavan viikon otteluun laitteisto pitäisi saada kuntoon.

  • Reppukeräys jokaisella sisääntuloportilla.

  • Otteluisäntä OP Kymenlaakso jakaa 100 lippua + juomapullon omistaja-asiakkailleen jäähallin sisääntuloportilla, etu OP-mobiilissa.

  • Pub Old Tomin jälkipeleissä Teemu Nikkanen

Comments


bottom of page