top of page

Tiistaina reppukeräys - tuo ylimääräinen reppusi peliin!

OP Kymenlaakso ja Hope Kouvola järjestävät tiistaina KPL:n ottelussa Reppu jokaiseen selkään-keräyksen. Tempauksen tarkoituksena on kerätä koulutietään aloitteleville lapsille koulureppuja ja koulutarvikkeita. Reppuja voi tuoda kaikille sisääntuloporteille, mutta suosittelemme tuomaan reput jäähallin sisäänkäynnille.


Reppu joka selkään -keräys jatkuu heinäkuun loppuun saakka! Pelin jälkeen voit osallistua toimittamalla uuden, käyttämättömän koulurepun tai penaalin OP Kymenlaakson Kouvolan konttorille arkisin klo 10-16.30. Hyvä paikka reppuostoksille on Intersport Kouvola Kauppakeskus Veturissa. Keräyksen järjestävät OP Kymenlaakso ja Hope ry Kouvola yhteistyössä Koplan ja Haminan Palloilijoiden kanssa.


OP Kymenlaakso otteluisäntänä


10-vuotisjuhliaan viettävä OP Kymenlaakso on tiistaina otteluisäntänä ja OP on kutsunut kymmenen 10-vuotiasta juhlimaan Koplan peliin klubille.


OP Kymenlaakso jakaa jäähallin sisääntuloportilla 100 lippua ja vesipulloa OP Kymenlaakson omistaja-asiakkaille ja ne saa, kun näyttää edun OP-mobiilista. Samassa paikassa jaetaan myös jäätelöliput. Jäätelöt noudettavissa lippua vastaan pääkatsomon kuuluttamon alla olevasta kioskista.


Tervetuloa nauttimaan kesäpallosta!

Comments


bottom of page