top of page

Edessä vieraspelireissu Alajärvelle - ennakon haastattelussa Matti Saukko


Torstaina 13.6. pelataan Alajärven Ankkureiden vieraina klo 18.00 Kitron pesäpallostadionilla.


Viime viikko oli hektinen kolmen ottelun viikko, josta otettiin kaksi tärkeää voittoa. Otteluissa kohdattiin mm. kaksi viime kauden mitalistia Sotkamon Jymy (mestarit) ja Kempeleen Kiri (pronssi), jotka ovat tällä hetkellä sarjataulukon kärjessä pari ottelua Koplaa edellä. Voitot näistä otteluista toivat tärkeää henkistä lisälatausta Koplalle.


Ankkurit on alkukauden aikana napsinut pisteitä mukaan sieltä täältä, ottanut pari otteluvoittoa ja napannut jaksotasureita myös sarjakärjistä. Sarjataulukossa Ankkurit on tällä hetkellä sijalla 12 ja pisteitä heillä on 7. Kopla kohtasi Ankkurit viimeksi Talvisuperissa.

Otteluennakon haastattelussa on Matti Saukko, joka palasi näyttävästi kokoonpanoon jo KPL-JymyJussit matsissa pomputtaen palloa taidokkaasti kenttään. Saukko pelasi alkukaudesta muutaman ottelun Ykköskoplan riveissä, jossa sai mukavasti tuntumaa jalan kuntoutuksen jäljiltä. Mitä Saukko on alkukaudesta ja viime viikon voitoista mieltä, se selviää videolta alta.  


Otteluennakon haastattelussa Matti Saukko
Seuraavat ottelut


Kopla jatkaa vierasottelulla maanantaina 17.6. Kiteellä. Kotona KSS Energia Areenalla pelataan seuraavan kerran keskiviikkona 19.6., kun kovaan matsiin vastaan saapuu Vimpelin Veto. Ottelussa tuolloin lisäksi pesiskoululaisten päättäjäiset. Otteluliput myynnissä Koplakaupassa.

Comments


bottom of page