1042 kohdetta löytyi

 • Arttu Ruuskalle jatkosopimus kauteen 2024

  24-vuotias Arttu Ruuska ja Kouvolan Pallonlyöjät ovat solmineet kaksivuotisen jatkosopimuksen, mikä pitää Ruuskan Koplan paidassa kauden 2024 loppuun saakka. Vasemmalta sivaltava Ruuska on voittanut urallaan kaksi Suomen mestaruutta Vimpelin Vedon paidassa. - Kaikki on toiminut seurassa niin kuin pitää. Joukkue on sellainen, missä tykkään olla. Menestymiseen on halu ja itse koen, että oma rooli on hyvä tässä. Joukkue on vahva jatkossakin, Ruuska kertoo sopimuksen synnystä. Hopeaan päättyneellä kaudella 2021 Ruuska tuli KPL:n siepparin tontille. Sisäpelissä Ruuska on monipuolinen pelaaja, jonka vahvuuksia ovat eteneminen ja vaihtolyönnit. - Ensimmäinen treenattu vuosi oli siepparin paikalla. Todennäköisesti siinä voidaan vielä ottaa kehitysaskeleita. Viime kausi lähti pikkaisen kankeasti, mutta pystyin omalla tasollani pelaamaan nousujohteisesti. Se jätti nälkää tuleville vuosille, pudotuspeleissä KPL:stä eniten juoksuja tuonut Ruuska miettii. - Mennyt kausi oli Artulta nousujohteinen. Etenkin ulkopelissä hän otti erittäin isoja askeleita kauden aikana. Artun potentiaali on suuri. Hän on monipuolinen ja monikäyttöinen sisäpelaaja, joka lyö lujaa ja etenee vahvasti. Artulla on mahdollisuudet vaikka mihin, KPL:n pelaajaneuvotteluista vastaava Stefan Sburatura analysoi. Kouvolan Pallonlyöjillä on Ruuskan sopimuksen myötä nyt kahdeksan pelaajasopimusta kaudelle 2023. Ruuskan lisäksi Valtteri Hämäläisellä on sopimus kauteen 2024. - Omat tavoitteet tulevaisuudessa on olla kärkietenijöitä ja murtautua Superpesiksen eliittiin. Joukkuetasolla mestaruutta lähdetään Kouvolaan tuomaan, Ruuska päättää. Arttu Ruuska s. 13.10.1997 Halsua Halsuan Toivo kasvattajaseura 167 ottelua Superpesiksessä 4+70 lyötyä 140 tuotua 571 kärkilyöntiä 2 SM-kultaa 2 SM-hopeaa 1 SM-pronssi Katso julkistusvideo:

 • KPL:n vuosikokous to 16.12.2021 klo 18.00 Upseerikerholla

  Kouvolan Pallonlyöjät ry:n sääntömääräinen vuosikokous torstaina 16.12.2021 klo 18.00 Upseerikerholla (Upseeritie 5, Kouvola).

 • Haastattelussa Patrik Vartama: "Eteneminen on vahvuus"

  Uutena kasvona KPL:n joukkueeseen liittynyt Patrik Vartama tuo etenemisvoimaa Koplan joukkueeseen. 23-vuotias peluri uskoo taistelevansa ulkopelissä linjapelaajan paikasta. Patrik Vartaman tilastot: s. 12.4.1998 Jokioisten Koetuksen kasvatti 144 ottelua 4+22 lyötyä 148 tuotua 493 kärkilyöntiä 1 Itä-Länsi-ottelu Katso videohaastattelu:

 • Ilmaiset junnujen tutustumisharkat sunnuntaina klo 12-13 Haanojan Haalin liikuntasalissa

  Kouvolan Pallonlyöjät järjestää avoimet ja ilmaiset pesäpallon tutustumisharkat sunnuntaina 28.11. klo 12-13 Haanojan Haalin liikuntasalissa. Omia pesisvälineitä ei tarvitse olla, sisäliikuntavarusteet ja juomapullo mukaan! Tutustumisharjoituksissa mukana Mangusti ja KPL:n Superpesis-joukkueen pelaajia. Tervetuloa kokeilemaan ja innostumaan pesiksestä, junnujoukkueiden harkat pyörivät jo!

 • Piiska sivaltaa myös jatkossa – Valtteri Hämäläiselle jatkosopimus kauteen 2024

  Kouvolan Pallonlyöjien oma kasvatti Valtteri Hämäläinen (23) on allekirjoittanut KPL:n kanssa jatkosopimuksen, mikä yltää kauden 2024 loppuun saakka. - Kopla halusi jatkaa mun kanssa kaksi vuotta ja mulla oli siitä sama ajatus. Kouvolassa on ihmisen ja pelaajan hyvä olla. Koplassa on mahdollisuus pelata isoja pelejä ja isoa paikkaa, Valtteri Hämäläinen kertoo. SM-hopeaan päättynyt kausi 2021 oli Hämäläiselle Superpesiksessä läpimurtokesä ja ensimmäinen KPL:n Superpesis-joukkueessa. Hämäläinen on ehtinyt urallaan edustaa myös Imatran Pallo-Veikkoja, Haminan Palloilijoita ja Kankaanpään Mailaa. - Viime kaudella ”Hämppä” löi läpi itsensä kopparieliittiin. Loistava kausi takakentällä. Odotettiin paljon, mutta silti pikkaisen yllätti, miten hyvin pelasi. Iso merkitys, kun on tuon tason koppari. Hän pystyy polttamaan vaikeistakin paikoista, etenijällä on aina kiire, KPL:n hallituksessa pelaajaneuvotteluista vastaava Stefan Sburatura iloitsee. Hämäläisen mukaan uran ensimmäiset pudotuspelit ja finaaliottelut olivat hieno kokemus. - Itselleni se oli iso vuosi. Pelaaminen on jatkuva oppimisprosessi, ikinä siihen ei voi olla liian tyytyväinen. Koko ajan pitää mennä eteenpäin ja etsiä uusia kehityskohteita, kopparin tontilta kovaa palloa kiskova Hämäläinen miettii ja löytää nopeasti omat kehityskohteensa. - Mulla ne on varmasti sisäpeli ja nopeus, mitä pitää eniten kehittää. Myös vahvuuksia pitää kehittää, mies pohtii. KPL:n tulevaisuuden rakentaminen on hyvissä kantimissa, sillä kaudelle 2023 on nyt kasassa seitsemän pelaajasopimusta. KPL tiedottaa lisää jatkosopimuksista lähiaikoina. - Olen luottavainen tulevaisuuden suhteen. Joukkue vaikuttaa motivoituneelta ja tavoitteelliselta. Luvassa on varmasti hieno vuosi, Hämäläinen ennakoi tulevaa. - Omalta osaltani voin sanoa, että sopimustilanne ei ole minun aikanani ollut näin hyvä. Koplaan päin on hyvin vetoa, meihin otetaan yhteyttä ja tänne halutaan pelaamaan, Sburatura jatkaa. Kouvolan Pallonlyöjien sopimustilanne kausille 2023–2024 2023: Valtteri Luoma, Teemu Nikkanen, Patrik Vartama, Iiro Nokkala, Ville Pesu ja Matti Saukko, Iiro Haimi (pj), Eero Pitkänen (2. pj) 2024: Valtteri Hämäläinen Katso julkaisuvideo:

 • Kauden 2021 aidot Gameworn-pelipaidat myynnissä!

  Pala pesishistoriaa myynnissä! Kaudella 2021 vähintään pudotuspeleissä käytetyt aidot Gameworn-pelipaidat ovat myynnissä huuto.net-palvelussa. Pelipaitaan sisältyy pelaajan nimikyltti ja lyöntijärjestysnumero. Lähtöhinta huudolle on 50 €. Huutoaikaa on 19. - 28.11.2021 klo 21.00 saakka. Paidat myydään korkeimman tarjouksen tehneelle. Mukaan saa aitoustodistuksen. Paidat ovat noudettavissa huutamisen jälkeen joko KPL:n toimistolta tai postitse (postikulut lisätään hintaan). Lisätietoja antaa arkisin KPL:n toimisto. Huutamaan täältä: https://www.huuto.net/kayttaja/2917782

 • Videohaastattelussa Teemu Nikkanen

  29-vuotias Teemu Nikkanen solmi syksyllä kaksivuotisen sopimuksen Kouvolan Pallonlyöjien kanssa. Viikonloppuna kokoontunut KPL saa Nikkasesta menestysnälkäisen vasurin, jonka ensitunnelmat joukkueesta ovat positiiviset. Nikkanen on peliurallaan edustanut Hyvinkään Tahkoa Superpesiksessä 274 runkosarjan ottelussa. Lyötyjä juoksuja Nikkaselle on kertynyt 33+258=291, tuotuja 208 ja kärkilyöntejä 1264. Kaksi kertaa urallaan Itä-Länsi-ottelussa pelannut Nikkanen oli kärkilyöntitilaston toinen kaudella 2018. Katso video alta.

 • Halliotteluiden ohjelma julki

  Kouvolan Pallonlyöjien talven harjoitusottelut ovat tiedossa. KPL avaa hallikauden tammikuussa Imatran Pallo-Veikkoja vastaan. Joukkueet kohtaavat Imatran hallissa tammikuun aikana kolmesti. Helmikuussa pelattavassa Halli-SM alkulohkossa KPL kohtaa IPV:n lisäksi Joensuun Mailan ja Kiteen Pallon. - Saadaan hyviä pelejä tammi- ja helmikuulle. Pelaajia tullaan kierrättämään talven aikana, mutta jokaisessa kokoonpanossa pyritään löytämään tiettyjä asioita ajatellen kesää. Mukava päästä pelaamaan ja tietysti jokaisessa ottelussa pelataan voitosta, KPL:n pelinjohtaja Iiro Haimi kertoo. Talvikauden ottelut: La 8.1. klo 15.00 IPV - KPL, Imatra Su 16.1. klo 12.00 IPV - KPL, Imatra Su 30.1. klo 12.00 IPV - KPL, Imatra Su 6.2. klo 16.00 JoMa - KPL, Joensuu, halli-SM La 19.2. klo 17.00 KiPa - KPL, Imatra, halli-SM Su 27.2. klo 13.00 KPL - IPV, Imatra, halli-SM Halli-SM lopputurnaus lohkojen voittajille 12.-13.3.2022 Imatralla.

 • Joukkue yhdessä - pelinjohtaja Iiro Haimin fiilikset videolta

  Kouvolan Pallonlyöjien kauden 2022 joukkueen avausleiri viikonloppuna tarjosi pelaajille monipuolisesti virikkeitä. Tällä kertaa lajivälineet jäivät sivuun, kun pelaajat mittelivät toisiaan vastaan lukkopainin, Cooperin testin ja Padelin merkeissä. Pelinjohtaja Iiro Haimi fiilisteli avausviikonloppua oheisella videolla.

 • Perinteiset KPL:n markkinat sunnuntaina 14.11.2021

  Perinteiset KPL:n markkinat ovat sunnuntaina 14.11. klo 10-16 kävelykatu Manskilla. KPL:llä on oma fanimyyntipiste Muotihuone Lehdon edessä. Myymme mm. KPL:n isoa 100% villahuopaa, mikä on tosi lämmin ja hyvä. Tässä idea isänpäiväksi tai vaikka joululahjaksi. Tietenkin myymme muitakin fanituotteita. Tervetuloa markkinahumuun!

Uutishaku

​TOIMISTON TAVOITAT:

Kouvolan Pallonlyöjät ry.
Salpausselänkatu 40, 3. kerros
45100 KOUVOLA
Puhelin: 040 358 6719
toimisto(at)kouvolanpallonlyojat.fi

​TOIMISTO AVOINNA:

Tiistai - perjantai
10:00 - 15:00

Viikonloppuisin
Suljettu

 • Facebook
 • Twitter
 • YouTube
 • Instagram