1111 kohdetta löytyi

 • KPL haki hallitun voiton Koskenkorvalta

  Kouvolan Pallonlyöjät oli päättäväinen jaksojen aluissa ja haki puhtaan 0-2 (0-4, 1-4) voiton Koskenkorvan Urheilijoilta. Jokeritykki Ossi Meriläinen kotiutti neljästi. Kolmostilanteissa KPL oli edellä 7-18. Avausjaksolla KPL tuli peliin vahvasti. Jokeripaitaan pukeutunut Juho Hacklin avasi pellit iskemällä keskipompulla 0-1. Tommi Mäentausta yllätti kotijoukkueen ulkokentän ja sivalsi 0-2:een. Kun Ossi Meriläisen kumura tippui vielä väliin kahden juoksun arvoisesti, karkasi KPL jo 0-4 etumatkalle. Isäntäjoukkueen sisäpeli puuroutui pahasti KPL:n ulkokentän edessä, eikä Kossu päässyt kokeilemaan kotiutusta kuin kertaalleen. Toisella jaksolla KPL teki ensimmäisen tasoittavalla pesäaeroa. Janne Kivipelto ja Meriläinen kotiuttivat 0-2:een. Kossu sai harhaheitolla kavennuksen 1-2:een, mutta jakson ratkaisu nähtiin kolmannen tasoittavalla kun juhlakalu Matti Latvala ja Meriläinen onnistuivat. Sarja jatkuu perjantaina 27.5. klo 18.00 KSS Energia Areenalla Sotkamon Jymyä vastaan!

 • Matti Latvalalle 500. ottelu - KPL kohtaa vieraskentällä Koskenkorvan

  KPL:n Matti Latvala pelaa sunnuntaina uransa 500:nnen ottelun Koskenkorvan Urheilijoita vastaan. Latvala pääsee juhlaotteluun kasvattajaseuraansa vastaan omalle kotikentälleen. Ottelu alkaa klo 16.00 ja se on katsottavissa Ruudun Fanikamerasta. KPL on aloittanut sarjan kahdella voitolla, kun se napsi KSS Energia Areenalla pisteet IPV:ltä ja KiPalta. KoU on pelannut kolme ottelua, joista sillä on yksi voitto ja pisteitä kolme. Kotijoukkue KoU hankki tälle kaudelle riveihinsä mestarijoukkue Manse PP:sta Tuomas Tuohisaaren ja Vedosta paluun tehneen Veli-Pekka Yli-Hirvelän. Jokeriosastolla Petteri Kortelainen ja Jere Dahlström ovat joukkueen sisäpelin syömähampaat. Sarjan alku on ollut KPL:ltä tasapainoinen. Tiivis ulkokenttä on antanut mahdollisuuden pelata voitosta ja sisäpelissä joukkueen tasainen mylly on jauhanut tehokkaasti juoksuja.

 • Ykköspesis-joukkue nousi uskomattomaan voittoon - katso video!

  KPL:n Ykköspesis-joukkue jatkoi kauttaan voitokkaana, kun se kukisti Haapajärven Pesä-Kiilat jännittävien vaiheiden jälkeen 1-0 (2-2, 7-6). KPL nousi toisella jaksolla neljännen tasoittavalla 1-6 tappioasemasta 7-6 voittoon. Tilastot Katso videolta nousu voittoon! KPL:n pelit jatkuvat Ykköspesiksessä keskiviikkona 25.5. klo 18.00. Vastaan tulee yksi sarjan suosikeista, kun Puijon Pesis saapuu KSS Energia Areenalle!

 • KPL otti voiton tiukan ja hienon pesisillan päätteeksi

  Kouvolan Pallonlyöjät nousi molemmilla jaksoilla takaa-ajoasemasta voittoon ja nappasi täydet pisteet Kiteen Pallosta 2-0 (7-4, 3-2) voitolla. Kolmostilanteet KPL:lle 18-14. Tilastot Kiteen Pallo haastoi kotijoukkueen vahvalla lyöntipelillään alusta asti, mutta KPL:n onnistui nousta takaa ohi molemmilla jaksoilla. Koplan Ossi Meriläinen kotiutti kolmesti, kahden lyödyn juoksun miehiä olivat Matti Latvala, Janne Kivipelto ja Valtteri Luoma. KPL oli torstaina sitkeä. KiPa meni avausvuorossa 0-2-johtoon, jonka KPL tasoitti. Sama tapahtui toisessa vuorossa, kun Kitee siirtyi 2-4 karkumatkalle. Kolmannessa vuorossa KPL nollasi kiteeläisten sisäpelin ja iski kaasun pohjaan. Ykköspalkittu Matti Latvala, Ossi Meriläinen ja Matti Saukko siirsivät KPL:n 7-4-johtoon, joka piti jakson loppuun saakka. Toisella jaksolla KiPa aloitti jälleen vahvasti ja meni Samu-Kalle Varosen ja Jesse Eskelisen lyönneillä kahden vuoron jälkeen 0-2 karkuun. Kolmannen aloittavalla KPL:n kakkoskärki otti homman haltuun. Meriläinen kavensi 1-2:een ja Valtteri Luoma kahdella eri lyöntivuorolla 3-2:een. KPL matkustaa sunnuntaina Koskenkorvalle KoU:n vieraaksi. Ottelu suorana Ruudun Fanikamerasta. Seuraava KPL:n kotiottelu pelataan perjantaina 27.5. klo 18.00. Tuolloin vastaan asettuu Sotkamon Jymy.

 • Tommi Mäentaustalle jatkosopimus KPL:ään

  Tommi Mäentausta ja Kouvolan Pallonlyöjät ovat solmineet jatkosopimuksen kauden 2024 loppuun saakka. Superpesiksen parhaisiin etenijöihin kuuluva Mäentausta on edustanut KPL:ää kaudesta 2010. - Mielissään olen jatkosopimuksesta. Olen erittäin tyytyväinen. Meillä on ollut viimeiset neljä vuotta valtavan hyvä joukkue ja koko ajan on oltu askel lähempänä meidän suurta tavoitetta mestaruutta. On mukava olla osa sitä porukkaa, mikä sitä tavoittelee, 31-vuotias Mäentausta kertoo. Mäentausta on urallaan pelannut 321 ottelua ja tuonut 489 juoksua. Kaikkien aikojen etenijätilastossa Mäentausta on sijalla 20. - On sopinut tosi hyvin sopinut mulle olla Koplassa. Mulla on ollut tosi hyvä olla täällä. Ei ole hirveästi tarvinnut ajatella kuin positiivisesti kokonaisuudesta. En nähnyt, että mikään muu olisi ollut parempi, naprapaatiksi juuri valmistuva Mäentausta jatkaa. KPL:n pelaajasopimuksista vastaava Stefan Sburatura kertoo, että jatkosopimuksen tekeminen Mäentaustan kanssa oli helppoa. - Vuodesta toiseen Tommi on pelannut kovalla tasolla ilman suurempia vaivoja, vaikka etenemisvastuu ja rasitus ovat olleet valtavat. Se kertoo paljon ammattimiehen otteista. Tommi on ollut kärkimies, mutta omaa edellytyksiä sisäpelissä muuhunkin, kun lyöntivalikoima on laaja. Joukkueelle tosi tärkeä palanen jo vuosia. KPL:llä on kaudelle 2023 nyt kasassa yhdeksän pelaajasopimusta. Kauden 2024 joukkueeseen sopimukset ovat Mäentaustan lisäksi Valtteri Hämäläisellä ja Arttu Ruuskalla. - Joukkueen rakentaminen on yleisesti hyvällä tolalla. Koplaan on tällä hetkellä paljon kiinnostusta, Sburatura iloitsee. Kouvolan Pallonlyöjät tiedottaa lisää jatkosopimuksia lähiaikoina. Kouvolan Pallonlyöjien sopimustilanne 2023 - 2024: 2023: Valtteri Luoma, Teemu Nikkanen, Iiro Nokkala, Ville Pesu, Matti Saukko ja Patrik Vartama. Iiro Haimi (pj), Eero Pitkänen (2. pj) 2024: Valtteri Hämäläinen, Tommi Mäentausta, Arttu Ruuska

 • KPL saa torstaina vieraaksi Kiteen Pallon

  Kouvolan Pallonlyöjien Superpesis-kausi jatkuu torstaina KSS Energia Areenalla klo 18.00 Kiteen Palloa vastaan. Liput: aikuiset 17 €, eläkeläiset/opiskelijat 12 €, nuoret 15-17 vuotta 5 €, alle 15-vuotiaat veloituksetta. Liput verkkokaupasta KPL avasi sarjakauden puhtaalla 2-0 (3-1, 5-1) voitolla Imatran Pallo-Veikoista. Vierasjoukkue Kiteen Pallo on myös voittamaton. KiPa haki voiton Kempeleestä 1-2s (2-0, 1-4, 0-2). Sunnuntaina KiPa pelasi hienosti ja otti Tahkosta 2-0 (3-0, 4-2) voiton. Joukkueet kohtasivat harjoitusottelussa Kouvolassa ennen sarjan alkua. KPL oli vahvempi 2-0 (5-1, 3-2). Otteluisäntänä: Costella Pub Old Tomin jälkipeleissä: Ossi Meriläinen Strixin otteluennakkossa Tommi Mäentausta, joka lupaa videolla paljastavansa uutisia pelissä. Tervetuloa paikan päälle!

 • Ykköspesis jatkui voitokkaana

  KPL:n Ykköspesis-kausi jatkui keskiviikkona voitokkaana. KPL kukisti Ikaalisten Tarmon puhtaasti 0-2 (2-9, 0-2). KPL ratkaisi ottelun läpilyönneillä, kun Iiro Nokkala ja Matias Rauhala tuulettivat kunnareita. Kolmostilanteet KPL voitti 7-16. Tilastot Avausjaksolla Iiro Nokkalan avausvuorossa iskemä kakkosrajalyönti painui läpi ja KPL siirtyi 0-3-johtoon. KPL rallatteli neljännessä vuorossa lopullisesti karkuun ja nappasi selvän 2-9 jaksovoiton. Toisella jaksolla joukkueet nyhjäsivät 0-0-tilanteessa aina neljännen tasoittavalle saakka. Kahden palon tilanteessa Matias Rauhala painoi pallon kolmosrajasta läpi ja KPL pääsi tuulettamaan puhdasta voittoa. Kahden pelatun kierroksen jälkeen KPL on sarjakärjessä. Ottelut jatkuvat lauantaina Haapajärven Pesä-Kiiloja vastaan. Ottelu alkaa klo 15.00 KSS Energia Areenalla. Liput otteluun 8 euroa. Tervetuloa!

 • Kultajahti-videosarja esittelee Koplan pelaajat yksi kerrallaan

  Kouvolan Pallonlyöjien kultajahti kaudella 2022 on alkanut. KPL:n pelaajat esitellään videosarjassa pelaaja kerrallaan. Videot tulevat julki keskiviikkoisin KPL;n YouTube-kanavalla. Videot on tuottanut ja tehnyt Concretemedia. Osa 1: Patrik Vartama Osa 2: Teemu Nikkanen (ke 18.5. klo 10.00)

 • Ykköspesis jatkuu keskiviikkona Ikaalisissa

  KPL:n Ykköspesisjoukkueen kausi jatkuu keskiviikkona Ikaalisissa. KPL avasi kauden puhtaalla 2-0 (2-1, 2-1) voitolla Haminan Palloilijoista. Ikaalisten Tarmolla on takana myös yksi ottelu, kun se kukisti Simon Kirin 1-0 (1-0, 2-2). Keskiviikon ottelu on nähtävissä Ruudun Fanikamerasta klo 18.00. - Tiukka peli on varmasti luvassa. Ulkopelin pitää edelleen kestää hyvin ja juoksuja ei saa päästää. Meillä on kokoonpanossa jonkun verran muutoksia tiedossa, pelinjohtaja Juuso Ilander kertoi. Ikaalisten Tarmon joukkue vahvistunee keskiviikon otteluun Manse PP:n lainapelaajilla Mikko Paunalla ja Leevi Lehdolla. Joukkueessa pelaavat myös KPL-kasvatti Joni Aalto ja KPL:n junnuissa pelannut Lasse Saraluoto.

 • Juho Hacklin ottelukohtaisella sopimuksella IPV:n riveihin

  Kouvolan Pallonlyöjien Juho Hacklin (37) siirtyy ottelukohtaisella sopimuksella Imatran Pallo-Veikkojen riveihin. Hacklin on mukana torstaina, kun IPV kohtaa kotikentällään Koskenkorvan Urheilijat. - Peli kerrallaan mennään ja tilannetta tarkastellaan jokaisen ottelun jälkeen. Torstaina ”Hakki” ei ole meidän kokoonpanossa, joten voimme antaa hänet Imatralle lainaan, pelinjohtaja Iiro Haimi kommentoi. IPV ei ole Hacklinille vieras seura, sillä mies edusti vuokrapelaajana IPV:tä Ykköspesiksessä kausina 2007–2008. Superpesistä Hacklin on pelannut urallaan 384 ottelua. Itä–Länsi-otteluissa Hacklin on edustanut kaksi kertaa ja miehen palkintokaapista löytyy 5 SM-hopeaa ja 1 SM-pronssi. Sisäpelissä Hacklinin rooli on vaihtajana tai kotiuttajana. Ulkopelissä Hacklin on meritoitunut kopparin paikalle. Kouvolan Pallonlyöjien kausi jatkuu torstaina kotiottelulla Kiteen Palloa vastaan.

Uutishaku

​TOIMISTON TAVOITAT

Kouvolan Pallonlyöjät ry.
Salpausselänkatu 40, 3. kerros
45100 KOUVOLA

 

Puhelin: 040 358 6719
toimisto@kouvolanpallonlyojat.fi

​TOIMISTO AVOINNA

Tiistai - perjantai
10:00 - 15:00

Viikonloppuisin
Suljettu

 • Facebook
 • Twitter
 • YouTube
 • Instagram