top of page

Ykköspesis haki maukkaan voiton Haminasta - KPL-pelurit tilastokärkinä

Ykköspesis-joukkue nappasi hienon 0-2 (0-1, 1-2) voiton Haminasta ja jatkaa sarjassa toisena. KPL:n tiivis ulkopeli söi HP:n eväät tehokkaasti ja jokeri Atte Brandtin kotiutukset siivittivät Koplan voittoon.

Brandt siirtyi Ykköspesiksen lyöjätilaston kärkeen 0+29 kotiutuksella. Myös muut tilastokärjet löytyvät KPL:stä, kun Eemeli Laine johtaa etenijätilastoa 21 tuodulla ja Aapo Kinnunen kärkilyöntilastoa 58 kärkkärillä.

Aapo Kinnunen pelasi vahvasti myös keskiviikkona

Keskiviikkona avausjakson voittojuoksu nähtiin neljännen aloittavalla, kun Brandtin kumura tippui takarajan tuntumassa HP:n kopparilta. Ulkokentällä KPL ei antanut HP:n yllättää ja jaksotauolle mentiin piste takataskussa.

Toisella jaksolla Nino Muuruvirta toi Ville Rämetin lyönnistä HP:lle 1-0. Brandt iski tasoittavalla, kun Iiro Nokkala eteni vauhdikkaasti kotipesään. Kolmannen tasoittavalla Brandtin kumura tippui kolmospuolelle väliin, eikä HP tästä sillasta noussut.

Ykköspesiksen ottelut jatkuvat lauantaina klo 14.00, kun KPL saa vastaansa Alavuden Peli-Veikot. Tervetuloa kannustamaan KPL voittoon!