top of page

Ykköskoplan toisen jakson kiri ei riittänyt - Lohi vie harjoitusottelun voiton

Päivitetty: 5. toukok.

Kouvolan Pallonlyöjät ryhdistivät peliä etenkin toiselle jaksolle mutta se ei tänään riittänyt, vaan Jyväskylän Lohi vie harjoitusottelun niukin pistein 0-1 (1-3, 1-1).

KSS Energia Areenalla pelattiin ykköspesistä taas auringonpaisteessa, kun Koplan vastustajaksi viimeiseen harjoitusotteluun saapui Jyväskylän Lohi.

Lohi lähti lievälle etumatkalle ensimmäisellä jaksolla juoksu ja vuoropari kerrallaan, kun tilin avasi joukkueen kapteeni Matti Vilppola heti ensimmäisen lopettavalla. Toisen ja kolmannen vuoroparin lopettavilla Teemu Lepistö iski vielä kaksi pinnaa tauluun. Juoksujen tuojina Waltteri Väistö, Valtteri Havukainen ja Janne Palomäki. Kopla pääsi viimeisessä vuorossa avaamaan juoksutilin Tommi Angerviston lyömänä ja Aapo Kinnusen tuomana, mutta jakso päättyi Lohen johtoon tilanteessa 1-3, kolmostilantein 6-6.

Toinen jakso oli tasaista menoa ja Kopla sai etenkin ulkopeliään parannettua eikä Lohi saanut kuin yhden juoksun heti ensimmäisen vuoron aloittavalla. Juoksun löi Joonas Riikilä ja toi Waltteri Väistö. Kopla sai sisällä taas tilanteita aikaan mutta joutui myös tyytymään yhteen juoksuun, joka sekin syntyi ensimmäisessä vuorossa lyöjänään Roope Räsänen ja tuojana Perttu Kenttäaho. Kopla sai mahdollisuuden voittojuoksuun vielä viimeisen vuoron ajolähdöllä mutta ottelu päättyi niukkaan paloon kotipesään ja täten Lohen voittoon 0-1, kolmostilantein 11-10.

Pelattiin hyvää ulkopeliä varsinkin toisella jaksolla. Lopussa päästiin yrittämään voittojuoksua, mutta ei tällä kertaa onnistuttu, joukkueen kakkospelinjohtaja Juuso Ilander summaa.

Ykköskoplan sarjapelit alkavat kotiavauksella keskiviikkona 8.5. klo 18.00. Vastassa Joensuun Maila, paikkana tuttu KSS Energia Areena. Tervetuloa!