top of page

Ykköskopla nappasi kauden avauksesta selkeän voiton - Aleksi Vainio pistetykkinä!

Kouvolan Pallonlyöjien juoksujuhla Joensuun Maila Akatemiaa vastaan päättyi voittoon täysin pistein 2-0 (7-0, 4-2). Lukkari Aleksi Vainio löi huimat neljä juoksua sekä yhden kunnarin päälle ja juoksuhommissa mestaroi Miki Likander!

Ykköskoplan kausi lähti ryminällä käyntiin, kun kauden avausmatsin vastustajaa Joensuun Maila Akatemiaa vietiin kotiyleisön edessä.

Pistetili aukesi heti avausvuorolla, kun Jani Hoteila löi Miki Likanderin kotiin ja vuoron lopussa Tommi Angervisto paukutti vielä toisen pinnan, jonka tuojana Jali Hyttinen. Kaverille ei annettu koko jaksolla kahden kolmostilanteen myötä mitään mutta Koplan hurmos jatkui heti toisella vuorolla neljän juoksun verran. Juoksukimaran aloitti tuttu parivaljakko Hoteila - Likander ja seuraavat pinnat löi Aleksi Vainio, Verneri Niilo-Rämä sekä Perttu Kenttäaho. Juoksujen tuojina Santeri Pasi, Jani Hoteila ja Tommi Angervisto. Neljännessä vuorossa Jani Hoteila paukutti vielä jakson kolmannen pinnansa - tuojana kukas muukaan kuin Miki Likander. Ensimmäisen jakson kolmostilanteet Koplalle 13-2.

Toisella jaksolla JoMa pääsi avaamaan juoksutilin ensimmäisessä vuorossaan - juoksun lyöjänä Veeti Lankinen ja tuojana Sulo-Veikko Varonen. Kopla vastasi tähän parissa seuraavassa vuorossa, kun lukkari Aleksi Vainio tahkoi kaksi pinnaa Miki Likanderin kirmatessa kotiin. Neljännessä vuorossa JoMalle annettiin yksi harhaheitolla, tuojana Joonas Tuomi, ja tilanne oli kutkuttava 2-2. Ottelun päätti mahtavaa jaksoa pelanneen Aleksi Vainion upea lyönti, jolla tämä kotiutti Verneri Niilo-Rämän ja juoksi itse kunniaa. Koko ottelun kolmostilanteet Koplalle 22-8.

Hieno voitto ja tärkeät pisteet! Aleksi Vainio pelasi kalenterivuoden parhaan pelin. Onnistumisia tuli laajalla rintamalla! Pelinjohtaja Eero Pitkänen iloitsee.

Ykköskoplan sarja jatkuu heti perjantaina vieraspelissä Jyväskylän Kiriä vastaan.