top of page

Ykköskopla haki kokemusta ja avasi voittotilin viikonlopun päätteeksi
Kouvolan Pallonlyöjien Ykköspesis-miehistö haki viikonlopun aikana kokemusta pelaamisesta. Junioripitoinen KPL hävisi perjantaina IPV:lle, mutta sunnuntaina Kotkan turnauksesta saldona oli tasapeli ja voitto. Aamun ensimmäisessä ottelussa Koplalle tuli jobinpostia, kun etenijät Leo Gardemeister ja Ville Pesu loukkasivat itseään ykkös-kakkostaipaleella. Myös toisessa ottelussa kärkimies Aleksi Niinivuori joutui jättämään pelin kesken.


Aamupelissä KPL hävisi Haminalle avausjakson 4-1, mutta käänsi toisen 1-2 tuloksella. Iltapäivän pelissä KPL oli sarjanousija Kiri2020 vahvempi 2-0 (3-0, 3-2) tuloksella.


- Perjantain pelistä parannettiin, kaaripeli etenkin huikeasti. Sisäpelissä pelattiin hyvin vaihtotilanteissa kovien lyöntien kautta. Jouduttiin pelaamaan vajaalla miehistöllä harmillisten loukkaantumisten takia, mutta pelattiin silti hyvin. Ulkopelissä paria vuoroa lukuunottamatta tasapainoista peliä. Uusia nuoria poikia oli mukana, kaikki onnistuivat hyvin ja etenkin Tossavaisen Toni pitää nostaa esiin. Kaikkiaan viikonloppu oli hyvä, poislukien loukkaantumiset, pelinjohtaja Juuso Ilander kertoi.


Koplan kokoonpanot sunnuntaina:

HP-ottelu

 1. Ville Pesu

 2. Aapo Kinnunen

 3. Akseli Pitkänen

 4. Miika Timonen

 5. Aleksi Niinivuori

 6. Miki Likander

 7. Toni Tossavainen

 8. Aleksi Vainio

 9. Santeri Pasi

 10. Jani Hoteila

 11. Leo Gardemeister

 12. Timi Joukainen

Kiri 2020-ottelu

 1. Aleksi Niinivuori

 2. Miki Likander

 3. Aapo Kinnunen

 4. Miika Timonen

 5. Elias Pitkänen

 6. Toni Tossavainen

 7. Akseli Pitkänen

 8. Jiri Joukainen

 9. Elias Sauvala

 10. Timi Joukainen

 11. Santeri PAsi

 12. Aleksi VainioComments


bottom of page