top of page

Yhteistyö jatkuu – KSS Energia Areenalle tuleva kesä on jo yhdestoista!


Kouvolan Pallonlyöjien ja KSS Energian sopimus jatkuu myös tuleville vuosille. Kolmivuotisen sopimuksen myötä KPL:n kotikenttä pysyy KSS Energia Areenana ainakin kauteen 2020.

Tuleva kesä on jo yhdestoista KSS Energia Areenan nimellä. KSS Energian toimitusjohtaja Kyösti Jääskeläisen mukaan alussa asetetut odotukset yhteistyöstä ovat täyttyneet.

– Vuonna 2007 ideoitiin jotakin uutta Aitalan Santun kanssa. Kouvolassa ei aiemmin ollut yhtään Areenaa vielä nimetty. Lopulta myös kaupunginhallitus käsitteli ja vahvisti, että KPL saa tehdä tällaisen sopimuksen, Jääskeläinen muistelee.

KSS Energia Areenan yleisöennätys 5648 katsojaa on syksyltä 2010. Menestys ja isot tapahtumat ovat tuoneet ihmisiä katsomoon.

– Joukkue on menestynyt ja on ollut hienoja tapahtumia, missä on ollut paljon ihmisiä. Itä–Lännet ovat valtakunnallisia tapahtumia, sillä tuodaan Kouvolan ja KSS Energian nimeä medioihin. Sitä on haettu ja se on täyttynyt. Menestyksen hetkellä mukana on mukava olla, Jääskeläinen myöntää.

KSS Energia Areena on Kouvolan pesäpallon kehto


Nykypäivänä KSS Energia Areena täyttää lähes kaikki kriteerit, joita pesäpallokentiltä vaaditaan. Lisää katettua katsomoa on tulossa mahdollisesti jo kaudelle 2019.

– Kuppipenkkien idea tuli aikoinaan Euroopan futiskentiltä. Silloin kyselin, voisiko penkkejä saada erivärillä ja kun se onnistui, niin saatiin sitä kautta tekstiä penkkeihin, Jääskeläinen naurahtaa.

– Me haluamme lisätä elinvoimaa Kouvolan seudulle. Halutaan tuoda näkyvyyttä ja olla keskeisellä paikalla mukana. Urheilujännärin on mukava tulla katsomoon, Jääskeläinen jatkaa.

KSS Energia tarjoaa sähköä, kaasua ja kaukolämpöä Kouvolan seudun koteihin ja yrityksiin sekä myy sähköenergiaa ja -osaamista myös muualle maahan. Energian tuottaminen, hankkiminen ja jalostaminen ovat KSS Energian ydinosaamista. KSS Energia-konsernin liikevaihto on 111,3 miljoonaa.

– KSS Energia haluaa uudistua sekä kilpailla ja menestyä alan parhailla toimintatavoilla ja energiaratkaisuilla. Aurinkojärjestelmät ja sähköautojen lataus ovat uusimpia palvelujamme. Olemme mielellämme toteuttamassa uusia ideoita myös huippu-urheilun markkinointiyhteistyössä, Jääskeläinen päättää.

Comentários


bottom of page