top of page

Ville Pesu ja KPL jatkosopimukseen!


KPL on tehnyt jatkosopimuksen Ville Pesun (25) kanssa. Pesu on KPL:n oma kasvatti, mutta hän kulki hieman erilaisen polun edustusjoukkueen rinkiin kuin moni muu pelaajista. Hän pelasi juniorivuosiensa jälkeen suomensarjaa sekä KPL:n että Lahden Mailaveikkojen riveissä. Kaudella 2019 hän nousi KPL:n superpesisjoukkueen rinkiin ja on pelannut etenijäjokerina.


Kuluvalla kaudella Pesu on kuulunut Koplan vakiomiehistöön pelaten kaikki tähän mennessä pelatut 11 ottelua. Hän on lyönyt niissä kaksi kunnaria ja tuonut 10 juoksua. Kärkilyöntejä hänellä on kasassa 34 kappaletta ja hän on onnistunut kärkilyönneissään peräti 70,8 % varmuudella. Kärkietenemisiä hänellä on tilillään ennen tiistain HP-peliä 78 kappaletta. Tämä on toiseksi eniten KPL:n joukkueesta.


Ville Pesu on mielissään ja toteaa, että jatkosopimukselle on monta syytä hänen näkökulmastaan:

- Ystävät, perhe, kaikki ovat Kouvolassa. Menestys kiinnostaa ja täällä se on mahdollista vuodesta toiseen. Myös huippu joukkuekaverit ovat yksi syy, miksi haluan jatkaa Koplassa.


Myös seuran näkövinkkelistä Pesun jatkosopimus on ilouutinen:

- Oma kasvatti Ville Pesu on nostanut tasoaan huimasti ja on tällä hetkellä yksi superpesiksen parhaista etenijäjokereista. Ville on tänä kesänä myös osoittanut, että pystyy tarvittaessa ulkopelissä täyttämään paikkansa. On ilo kiinnittää omia kasvatteja KPL:n superpesisjoukkueeseen siten, että tavoite mitalipeleistä myös jatkossa on todellisuutta, puheenjohtaja Harri Lehto kertoo.


Ville Pesun sopimus on kaksivuotinen.




Comentários


bottom of page