top of page

Viikonlopun vieraskiertueen ennakko

KPL suuntaa perjantain ja lauantain peleihin Kempeleen ja Raahen suuntaan. Ennen vieraskiertueelle lähtöä ennakkotunnelmia kertoi pelinjohtaja Iiro Haimi.

Kuva: Vesa Sailio

Tiistain IPV-peliin Haimi oli tyytyväinen. Erityisesti sisäpelissä saatiin otettua askel eteenpäin, vaikkakin joukkue oli hieman siipirikkoisena liikkeellä. Kärki meni hyvin kentälle ja saatiin luotua palotonta tilannetta. Myös ulkopeli toimi - kuten muissakin peleissä tähän asti - mallikkaasti.


Haimi vakuutti, että joukkue saadaan täysilukuisena vieraskiertueelle, vaikka koronakaranteeni nyt sotkeekin pahasti tuuraajien löytämistä.


- Sillä mentaliteetilla lähdetään, että lähdetään voittamaan pelejä. Kutenkin sisäpelissä ykköskärki on sama ja ulkopeli saadaan kyllä fiksattua siihen kuntoon, että saadaan siitäkin ihan toimiva, Haimi totesi.


Liiemmin varamiehen varamiehiä ei saatavilla tällä hetkellä joukkueella ole, mutta tästä Haimi totesi tyynesti, että jos tarve vaatii, asioihin reagoidaan kyllä niin, että joukkue saadaan täysilukuisena kentälle. IPV-pelin jälkeisessä lehdistötilaisuudessa murjaistu kommentti, että kaipa Kouvolasta / Kymenlaaksosta vielä joku löytyy, joka on pesistä joskus pelannut, on kuulemma poikinut sähköpostitse hakemuksia. Haimi virnisti, että jospa sieltä sähköpostin syövereistä löytyisi vielä joku täsmävahvistus joukkueeseen.


-Kuten sarja on osoittanut, helppoja pelejä ei olekaan. KeKi varsinkin on erittäin laadukas sisäpelijoukkue. Tietysti ehkä pelannut hieman ailahtelevasti, mutta kun saavat kärjen toimimaan, niin kotiutusarsenaali on erittäin kova. Pitää päästä numeroihin yksi ja kaksi kiinni ja sitä kautta saada paloja alle.


Haimin mukaan KeKi on viime vuodesta selkeästi vahvistunut ja vaarallinen joukkue. Raahe sen sijaan on kokenut ja kotikentällään varmasti erittäin laadukas joukkue:

- Kaksi kovaa peliä tulee, mutta se asettaa kuitenkin vielä ekstralatauksen meille. Tiedostetaan oma tilanne ja kovat vastukset. Saadaan siitä sopiva ärsyke, jotta ollaan kunnon taistelumielellä liikkeellä, päättää Haimi.


Videohaastattelun voit katsoa tästä.


Kempeleen peli alkaa perjantaina 2.7. klo 18:00. Ruutu+ näyttää matsin fanikameralähetyksenä klo 17:55 alkaen.


Lauantaina 3.7. PattU:a vastaan pelataan Raahessa klo 17:00 alkaen. Myös tuon pelin välittää Ruutu+ klo 16:55 alkaen.


Kempeleen Kiri:

- Sijoitus runkosarjassa tällä hetkellä 8.

- 10. runkosarjassa kaudella 2020

- Pelinjohtaja Teemu Körkkö, 2-pelinjohtaja Joni Haatainen

- Uudet pelaajat: Antti Korhonen (SoJy), Topi Korhonen (SoJy), Sami-Jukka Korvola (JymyJussit) ja Aappo Savikoski (SoJy)

- Lähteneet: Aki Hanhela (lop.), Pekka Hepokangas (SiKi), Jonne Luhtavaara (Lippo Juniorit) ja Ossi Meriläinen (KPL


Pattijoen Urheilijat:

- Sijoitus runkosarjassa tällä hetkellä 9.

- 8. runkosarjassa kaudella 2020

- Pelinjohtaja Jussi Haapakoski, 2-pelinjohtaja Perttu Westersund

- Uudet pelaajat: Timo Hanhisalo (IPV) ja Simo Rahunen (JoMa)

- Lähteneet: Timo Kallio (lop.), Harri Kolehmainen (Lippo Juniorit) ja Marko Nikula (lop.)


Superpesiksen sarjataulukko löytyy tästä linkistä.


Seuraava Pallonlyöjien kotipeli pelataan tiistaina 6.7. klo 18. Tuolloin vastaan asettuu Kankaanpään Maila. Liput tuohon otteluun tästä.
Commenti


bottom of page