top of page

Viikon pelaaja nro 19: Anssi Lammila

Lammilan villit tuuletukset saavat jatkoa kaudella 2017


KPL:n kapteeni Anssi Lammila on viimeinen talvikauden viikon pelaaja. Viikon pelaaja-sarjassa on Lammilan jälkeen esitelty kaikki joukkueen pelaajat. Pelaajien jälkeen vuoron saavat vielä pelinjohtajat.

Lammila on pelannut KPL:ssä jo kaudesta 2009. “Apa” on Superpesiksen paras ykköstilanteen vaihtaja, jonka tililtä löytyy peräti 6 Itä-Länsi-ottelua. Kaudella 2016 Lammila löi kärkilyönneissä yhden kauden ennätykseksi 180 kärkilyöntiä. Ulkopelissä Lammila on siirtynyt kopparin tontilta polttolinjan johtajaksi.

Lammilan viikkoa voi seurata Pallonlyöjien sosiaalisen median kanavissa.

Syntymäaika? 18.7.1984

Sisäpeli, ulkopelipaikka? Vaihtaja/etenijä ja linjapelaaja

Milloin aloitit pesäpallon ja miksi? -92 Loimaan pesiskoulussa. Se järjestettiin Loimaalla sillojn kesäkuussa ja LP oli usein juhannuksena jopa Superpesiksen piikkipaikoilla. Liekö ollut buumi vai mikä, mutta kaveriporukalla sitä harrastusta aloiteltiin.

Esikuvasi? Janne Vuorisen olen maininnut tähän kysymykseen jo -96 alueleirillä.

Erikoistaito? Karaåke-laulu.

Kuka viikon pelaajista on selvinnyt mielestäsi parhaiten? No siinä uskossa olen, että Vatu Luoma otti somea haltuun hienosti. Olen myös yllättynyt siitä, kuinka monta kokkia meidän joukkueesta löytyykään!

Mitä on luvassa sun viikolla? Minä päivittelen arjen pyörimistä somessa ja yritän saada kasattua sitten koostetta videolle. Pääsiäinen ja eka treenipeli ulkona (toivottavasti) tuovat vaihtelua perusjargoniaan.

Mitä kuuluu tällä hetkellä? Ihan hyvää kiitos! Nautiskelen kevään tulosta ja lasken päiviä sarjan alkuun.

Mikä on pelaajana sun vahvuus? Halu kehittyä.

Kuka on KPL:n hauskin tyyppi? Ja miksi? Hakin lisäksi olen kyllä naureskellut puluparven (Ikonen, Hyötyläinen ja Nurmio) kanssa paljon. Erityisesti Allu saa minut naureskelemaan sisäisesti aina heitoillaan, jotka ovat taattua sisäpiiri- tai Kummeli-kamaa. Ai miksi? No kuka nyt ei Kummeli-jutuille nauraisi!?

Oletko Snapchatissa? Olen muistaakseni sinne joskus kirjautunut, mutten ole käyttänyt.

Mitä teet työksesi? Pelaan ja valmennan pesäpalloa.

Mitä teet vapaa-ajalla? Touhuan kolmen lapsen kanssa akselilla vaipanvaihto-pihapelit ja kaikkea siltä väliltä.

Mikä on peliuran hienoin onnistuminen tai muisto? Suomen mestaruus 2007.

Karmaisevin pettymys? Molemmat finaalitappiot KPL:n paidassa.

Tavoitteet peliuralla? Voittaa Suomen mestaruus.

Outo fakta sinusta? Olen insinööri.

Mitä KPL-fanit eivät vielä tiedä sinusta? Nyt en osaa sanoa. Aika avoin olen ollut.

Ketä vastaan on ärsyttävin pelata? Ei pelaaminen voi olla ärsyttävää!

Miksi viihdyt Kouvolassa? Saan tehdä töitä harrastukseni parissa ja täällä on hyvä tekemisen meininki ja porukka. Sen lisäksi kaupunki ei ole kaikkien niiden huonojen vitsien arvoinen, muuta kuin ehkä ulkoisesti.

Mihin veisit turistin Kouvolassa? Kuusaalle ilman luotiliivejä (Hacklin ei ole vielä uskaltanut!).

Miten loimaalaisuus näkyy sinussa? Pohkeissa näkyy(Nygårdin Markon mukaan loimaalaisessa vesijohtovedessä on jotain, mikä kasvattaa pohkeita).

Lempiurheilu pesäpallon lisäksi? Jääkiekko

Mitä KPL tarkoittaa sinulle? Työpaikkaa, johon olen ja haluan olla sitoutunut.

Mitä teet pelimatkoilla? Olen vaakatasossa. Kaikkia väitteitä vastaan en kuitenkaan nuku kuin paluumatkalla.

Miksi olet paras ykköstilanteen purkaja? Osaan lyödä 1-rajapompun ja kentillä missä se ei ole mahdollista pyrin käyttämään meidän loistavien etenijöiden jalkoja hyväkseni.

Pelipäivän rutiinit? Aamulla hapot koneeseen, mutta muuta isoa rutiinia ei ole. Lapsiperheen arki on opettanut, ettei kannata kasata montaa “pakkoa” mitä pitäisi tehdä pelipäivänä.

Juha Korhosen kysymys: Missä vika, kun Rauman Lukko ei menesty Liigassa? Johtamisessa. Lukko on pärjännyt aina kun siellä on ollut valmentaja, joka on laittanut koko organisaation ruotuun (tämä siis ehdoton penkkiurheilijan fakta :)).

Kysymys pelinjohdolle? Onku nyt hjuva fiilis?

Comentários


bottom of page