top of page

Viikon pelaaja nro 18: Juha Korhonen

Kaikkien aikojen kunnarilyöjä Juha Korhonen on tämän viikon pelaaja! Korhonen siirtyi viime kauden päätteeksi KPL:ään Hyvinkään Tahkosta. Urallaan yhden Suomen mestaruuden voittanut “Kore” on pelannut kymmenen Itä-Länsi-ottelua.

Korhosen pelipaikka löytyy KPL:n jokeriosastolta. Hallikauden peleissä Korhonen äityi hurjaan vireeseen, sillä miehen mailasta lähti kuudessa ottelussa peräti 20 lyötyä juoksua. Sosiaalisen median kentillä hiljaiseloa viettävä “Kore” aikoo ottaa viikon aikana KPL:n sosiaalisen median kanavia haltuunsa, joten innolla jäämme odottamaan, mitä on luvassa.

Syntymäaika? 3.9.1980

Sisäpeli, ulkopelipaikka? Lyöjäjokeri ja takakentän huutelija

Milloin aloitit pesäpallon ja miksi? Aloitin pesäpallon Hyvinkään kuuluisassa korttelipesiksessä 1987 ja sieltä sitten ikäkausijoukkueeseen mukaan. Kuulemma omasta pyynnöstä aloitin. Uskoisin, että isän pelaajataustalla on asian kanssa jotain tekemistä.

Esikuvasi? Riku Kytösalmi ja Simo Eerikäinen

Erikoistaito? Nopea nukahtamaan, ainakin Kivipellon mukaan.

Kuka viikon pelaajista on selvinnyt mielestäsi parhaiten? Luoman Vatu

Mitä on luvassa sun viikolla? Yritän ottaa somen haltuun, kun en siellä normaalisti loista läsnäolollani. Eli todennäköisesti materiaali koko viikon osalta jää todella vähiin.

Mitä kuuluu tällä hetkellä? Hyvää kuuluu, kevät on edennyt niin pitkälle, että uskon pääseväni tällä viikolla ulos lyömään. Se piristäisi kummasti mieltä, kun ei tarvitsisi lyödä enää pimeässä hallissa. Parin viikon jakso lopputurnauksen jälkeen on keskitytty fysiikkaan ja tällä viikolla palataan jälleen lajin pariin kovalla ryminällä. Lisäksi kauden avaus on todella lähellä, joten pitkä treenikausi alkaa olemaan takana.

Mikä on pelaajana sun vahvuus? Kokemus

Kuka on KPL:n hauskin tyyppi? Ja miksi? Hakin letkautuksethan on jo legendoja.

Oletko Snapchatissa? En, enkä muuallakaan somessa.

Mitä teet työksesi? Olen analyytikkona OP Yrityspankissa Helsingin Vallilassa.

Mitä teet vapaa-ajalla? Vähäinen vapaa-aika menee lasten harrastusten parissa.

Mikä on peliuran hienoin onnistuminen tai muisto? Suomen Mestaruus 2007 sekä pesisleirit

Karmaisevin pettymys? Vuoden 2005 välierätappio Kiteellä.

Tavoitteet peliuralla? Voittaa vähintään toinen Suomen Mestaruus.

Outo fakta sinusta? Olen syntynyt Urho Kekkosen 80-vuotissyntymäpäivänä.

Mitä KPL-fanit eivät vielä tiedä sinusta? Olen huomattavasti rauhallisempi siviilissä kuin pelikentillä.

Ketä vastaan on ärsyttävin pelata? Sotkamo on perinteisesti ollut hankala vastustaja.

Mikä on vaikein vieraskenttä? Hiukka

Millainen on ensivaikutelma Kouvolasta? Olen tuntenut itseni tervetulleeksi joukkueeseen ja kaupunkiin. Kaupunkiin en ole vielä ehtinyt hirveästi tutustua, kun talven viikonloput ovat menneet treenien merkeissä.

Mihin veisit turistin Kouvolassa? Pesäpallokentälle

Lempiurheilu pesäpallon lisäksi? Jääkiekko, toki seuraan lähes kaikkea mahdollista urheilua.

Mitä KPL tarkoittaa sinulle? Hyvin hoidettu perinteinen pesäpalloseura, joka oli pitkään myös “rakas” paikallisvastustaja.

Mitä teet pelimatkoilla? Luen, surffaan netissä, spekuloin peleistä ja nukun

Miksi olet lyönyt eniten kunnareita Superpesiksessä? Olen pelannut pitkän uran ja kotikenttänä on ollut Pihkala, jossa läpilyönnit pääsevät oikeuksiinsa. Toki sisäpeliini on kuulunut luontevana osana läpilyönti- ja ratkaisuhalukkuus.

Pelipäivän rutiinit? Joko aamujäät tai puolikas työpäivä, jonka jälkeen ruoka ja lyhyt keskittyminen peliin. Sen jälkeen kentälle hoitamaan alkuverkat ja sen jälkeen olen valmis peliin.

Sasu Toikan kysymys: Olet menossa torille. Sinua vastaan tulee yksi mies, jolla on kuusi vaimoa, joilla kaikilla on kädessään kuusi koria, joissa kaikissa on kuusi kissanpentua, joilla kaikilla on kuusi kirppua. Kuinka monta henkilöä on menossa torille? Minä eli yksi

Kysymys viimeiselle viikon pelaajalle Anssi Lammilalle? Missä vika, kun Rauman Lukko ei menesty Liigassa?

Comentários


bottom of page