top of page

Viikkoinfo: Isojen pelien viikko – KSS Energia Areenalla tapahtuu!


Tuleva viikko tarjoaa jälleen hienoja pesäpalloelämyksiä, kun KSS Energia Areenalla pelataan isoista pisteistä. KPL tavoittelee pudotuspelien mahdollisimman hyviä asetelmia ja samoista sijoituksista pelaavat Manse PP ja Tahko saapuvat vierailulle.


Tiistaina vastaan tuleva Manse PP ja KPL kohtaavat varmasti tulikuumassa kamppailussa. Viime kauden ottelun jälkeiset kuohut ovat varmasti monen mielessä, vierasjoukkue tuskin tulee nytkään pyytelemään Koplalta mitään anteeksi. Ottelussa kerätään myös reppuja ja koulutarvikkeita koululaisille, kun Hope Kouvolan ja OP Kymenlaakson Reppu joka selkään-keräys rantautuu KSS Energia Areenalle. Voit tuoda repun tai muita hyväkuntoisia kouluvälineitä jäähallin sisäänkäynnille.


Otteluisäntä OP Kymenlaakso tarjoaa sisäänpääsyn ja vesipullon 100 ensimmäiselle. Etu on OP-mobiilissa omistaja-asiakkaille. Lippuja jaossa jäähallin sisäänpääsyportilla klo 16.45 alkaen.

Perjantaina KPL kohtaa Mustakeltaisessa matsissa Hyvinkään Tahkon. KPL on myynyt ennakolta 500 lippua otteluun yrityksille. Tapahtuma on suunnattu varsinkin lapsiperheille, sillä paikalla on mm. pomppulinnaa, poniajelua, kasvomaalausta. Paikalla myös tietenkin myös Koplan maskotti Mangusti.


Molemmissa viikon otteluissa on myynnissä perinteiset kioskiherkkujen lisäksi Korian Palvilihasta valmistamaa nyhtöpossupitaleipää. Myyntipiste on C-katsomon takana.


Ykköspesiksen kausi jatkuu lauantaina kotiottelulla Kankaanpään Mailaa vastaan. KPL on noussut taistelemaan kahdeksasta sijasta ja suorasta säilymisestä!


Pesisleirit jatkuvat Oulussa – Suurleiriltä KPL nappasi D-poikien mestaruuden


Leirikesä jatkuu vilkkaana, kun Nuorisoleiri matkaa Ouluun. Viime viikolla KPL haki Joensuun Suurleiriltä D-poikien kilpasarjan voiton puhtaalla pelillä. D-poikien leirimestaruus on KPL:lle toinen putkeen. Pelisarjassa KPL menestyi myös kahdella joukkueella hienosti.


Viikon ottelut:

Ma 24.7.

IPV – KPL, MSS, Imatra

Nuorisoleiri alkaa, seuranta pesistulokset.fi tai pesis.tv


Ti 25.7.

KPL – Manse PP, MSU, KSS Energia Areena


Ke 26.7.

KPL D - Roihu, D kilpa

Manse - KPL, PSU, Tampere


To 27.7.

E-poikien kilpasarja, Kouvola


Pe 28.7.

KPL – Tahko, MSU, KSS Energia Areena


La 29.7.

KPL - KaMa, MYP, KSS Energia Areena

G:n turnaus Kuusankoskella


Su 30.7.

LP - KPL D, D kilpa

Comentários


bottom of page