top of page

Vieraskiertueen päätös Kiteellä – KPL hakee jo kuudetta voittoaan


Viisi päivää, kolmas ottelu ja 1469 kilometriä bussissa istumista ennen ottelua. Torstaina KPL:n on jälleen oltava täydessä iskussa, kun Kiteen Rantakentällä vastaan tulee vahva kotijoukkue Kiteen Pallo. KPL:n vieraskiertue Hyvinkäällä ja Sotkamossa sujuivat voittoisasti. Pallonlyöjien sisäpeli on ollut hurmiossa, mutta ulkopeliä vastustajat ovat rankaisseet peräti kuuden kunnarin verran kahdessa edellisessä ottelussa.

KPL:n kärjessä Anssi Lammila ja Sasu Toikka ovat pelanneet hienoa peliä. Kotiuttajista Juha Korhonen on ollut Superpesiksen kovimmassa iskussa. “Koren” maila on laulanut jo 24 kertaa. Etenijätilaston kärkimies Tommi Mäentausta otettiin varotoimenpiteenä tiistain pelissä jokeriksi kesken ottelun. Mäentausta pelannee torstaina ulkokentällä.

Kotijoukkue Kiteen Pallon alkukausi on lähtenyt liikkeelle nytkähdellen. Seitsemästä ottelusta Kitee on voittanut neljä, mutta joukkueella ei ole yhtään puhdasta voittoa. Pelinjohtaja Raimo Bragge voi hurmostella joukkueensa kovaan ralliin. KPL:lle tuttuja miehiä Kiteeltä löytyy useampia. Lautasen äärellä pelaa KPL:n kasvatti Jesse Eskelinen, polttolinjassa luutii Valentin Ikonen ja jokeripaidassa etenee Jani Ahonen.

– Rantakenttä on aina paha paikka pelata. Pitää lyödä kaikki likoon, jos meinaa pisteet kotia tuoda. Kitee on vaarallinen joukkue, se pelaa sellaista yllätyksellistä peliä, eivätkä kaihda keinoja hakeakseen voittoa. Lyövät varmasti paljon rajoihin, KPL:n kakkospelinjohtaja Jukka Mäkinen miettii.

Comments


bottom of page