top of page

Vieraita Savosta – ”Pelaavat räiskyvää pesistä!”Kopla pelaa viimeisen kotimatsin ennen pientä juhannustaukoa sarjanousija Siilinjärven Pesistä vastaan.

KPL:n kahden kotiottelun viikko jatkuu sunnuntai-iltana, kun se saa vieraita Savosta. Vastaan sunnuntain ratoksi asettuu sarjanousija Siilinjärven Pesis, joka majailee tällä hetkellä sarjassa sijalla 13.

– He tulevat varmasti pelaamaan räiskyvää pesistä. Meidän omalla hyvällä suorittamisella olemme matsissa vahvoilla, KPL:n Ville Pesu kommentoi.

Koplan viikon ensimmäinen ottelu pelattiin torstaina, kun se kaatoi kärkimatsissa Hyvinkään Tahkon upeasti 2–0 ja nousi sarjakärkeen. Tällä hetkellä KPL johtaa sarjaa yhden pisteen erolla Tahkoon, jolla otteluita on kaksi enemmän pelattuna.

KPL:n viimeisimmät ottelut ovat olleet lähinnä kärkimatseja, mutta nyt Kopla kohtaa ennakkoon heikomman vastustajan. Pelilliseen valmistautumiseen tämä ei kuitenkaan Pesun mukaan tuo muutosta.

– Valmistaudumme kaikkiin peleihin samalla tavalla ja parhaalla mahdollisella asenteella. Ihan sama, mikä joukkue sieltä tulee vastaan.

24-vuotias Pesu on KPL:n oma kasvatti ja pelaa parhaillaan uransa ensimmäistä kautta Superpesiksessä. Pesun mukaan ensimmäinen kausi Superpesiksessä on näkynyt pelipäivinä odottavana fiiliksenä.

– Totta kai on tuntunut hienolta pelata Superissa. Hieman on enemmän jännittynyt ja odottavainen olo pelipäivinä.

Jokeripaidassa alkukaudella pelannut Pesu pelasi viime kaudella Suomensarjaa Lahden Maila-Veikoissa ja aiemmin KPL:n junnuissa. Ulkopelissä etukentällä viihtyvä etenijä kokee, että sarjojen erot tulevat otteluiden tempossa.

– Pelin tempo on Superissa ollut paljon kovempi. Pitää myös pystyä pelaamaan laadukkaampaa pesistä, koska vastassa ovat joka matsissa huippupelaajia.

Matsi alkaa kello 17:00 ja portit aukeavat tuntia aiemmin. Osta liput ennakkoon TÄSTÄ ja vältyt jonotukselta!

Comentários


bottom of page