top of page

Vesikelin juoksutalkoissa Koplan voittoputki jatkuu – Katso kaikki ottelun juoksut!


Kopla jatkoi kunnareiden juhlintaa

Kopla ja KaMa kohtasivat sunnuntaina sadekelissä, mutta se ei tahtia haitannut. Kopla nappasi jo kuudennen peräkkäisen voiton!

Kouvolan Pallonlyöjien ja Kankaanpään Mailan kohtaamisesta tuli sadepeli, mutta joukkueet takoivat siitä huolimatta peräti 27 juoksua. Kopla jatkoi Superpesiksessä puhtaalla pelillä ottamalla kolme pistettä lukemin 2–0 (9–5, 8–5). KPL:n kokoonpanosta puuttui Toni Laakso, joka on toipunut pienestä loukkaantumisesta ja harjoittelee jo joukkueen mukana.

– Tyytyväinen täytyy olla, kun on onnistumisia laajalla rintamalla. KaMa tuli ennakkoluulottomasti ja oikealla asenteella. Pystyimme siihen kuitenkin hyvin vastaamaan, Pallonlyöjien pelinjohtaja Matti Iivarinen kommentoi.

Ensimmäinen jakso pysyi tasaisena kaksi ensimmäistä vuoroparia. Kopla meni ensin 2–0 johtoon Matti Latvalan ja uransa ensimmäisen Superpesis-kotiutuksen tehneen Ville Pesun ansiosta. KaMa kuitenkin nousi toisen tasoittavalla tasoihin ja ohi.

KPL meni menojaan kolmannen aloittavalla, kun Juho Hacklin löi pajatson tyhjäksi täräyttämällä pallon maratonportista läpi. Latvala säesti kahdella lyödyllä ja KPL ratkaisi ensimmäisen jakson voiton.

– Löimme hyviä lyöntejä, mutta saimme myös vähän apuja. Tilastoja on kuitenkin mukava katsoa, sillä onnistumisia on laajalla rintamalla, ottelun parhaana palkittu Latvala kommentoi.

– Peli oli aika erikoinen. Viileä peli, pallo ei liikkunut ja vettä satoi. Silti tilanne määrä oli noin iso molemmilla joukkueilla. Juoksujakin tuli niin paljon, ettei varmasti kukaan ole tulosvetoa kiinni saanut.

Ville Pesu iski uransa ensimmäisen lyödyn juoksun


KPL iski ensimmäisellä jaksolla vielä kertaalleen sekä KaMa kahdesti ja näin ollen ensimmäinen jakso päättyi Koplan voittoon 9–5.

– Se antoi tarvittavan hapen ja pieni odote siinä olikin, että niitä ratkaisijoita voisi löytyä useammasta paikasta ja Hakki otti sitten vastuuta, Iivarinen kommentoi Hacklinin kunnaria.

Kankaanpään Maila aloitti toisen jakson vahvasti ja kotiutti ensimmäisen aloittavalla kahdesti. Janne Kivipellon kotiutus toi Koplan juoksun päähän, mutta KaMa meni seuraavassa vuoroparissa jälleen kahden juoksun johtoon.

– Ulkopelissä tapahtui vaikka mitä ja siinä meillä on terävöittämisen paikka, mutta kyllä sinne mahtui paljon hyviäkin suorituksia. Vastustaja veti kyllä kotiutuspaikoista kovalla teholla, mikä oli kyllä ennakkoon tiedossakin.

Kopla laittoi toisen tasoittavalla jälleen hyrrän pyörimään ja meni pitkällä vuoroparilla peräti 8–3-johtoon.

– Olemme nyt kaksi viimeistä peliä pelanneet ilman pomppua, Hacklinia lukuun ottamatta. Silti olemme saaneet hyvin tilanteita, niin siihen on oltava tyytyväinen, Latvala iloitsi.

– Siihen taas ei voi olla tyytyväinen, että annoimme tänään halpoja juoksuja räpylästä.

KaMa tuli viimeisellä vielä kolmen juoksun päähän, mutta tämän lähemmäs Kankaanpään Maila ei päässyt ja Kopla otti kuudennen peräkkäisen kolmen pisteen voiton ja jatkaa puhtaalla pelillä.

Sunnuntaina tehtiin myös pienimuotoista KPL-historiaa, sillä kaksi omaa kasvattia, Ville Pesu ja Roope Koskelainen, löivät ensimmäiset juoksunsa Superpesiksessä.

– Aika harvakseltaan pojat pääsivät yrittämään ja siinä kohdassa, kun pystyy onnistumaan, kuten Villekin löi tärkeään paikkaan sen juoksun, niin se on erinomaisen hieno juttu.

Ottelut jatkuvat helatorstaina Joensuussa JoMan vieraana.


Comentários


bottom of page