top of page

Vappuviikonlopun ennakossa Juho Hacklin

Päivitetty: 1. toukok. 2021


Vappuviikonlopun pelejä ennakoimassa ja jokerilyöjänä pelaamisesta keskustelemassa kävi Juho Hacklin.


Lauantaina pelattavasta ottelusta Haminan Palloilijoita vastaan Hacklin tuumi, että vaikka Pallonlyöjillä on hallipelistä Haminaa vastaan voitto taskussa, ennakkosuosikkina KPL ei ehkä siltikään otteluun lähde. Vaikka ihan parhaalla miehistöllä ei ehkä olla Haminaan lähdössä, on pelistä totta kai silti tavoitteena voitto.


Omasta alkavan kauden roolistaan jokerilyöjänä Hacklin totesi, että talviharjoitteluaan hän ei ole roolin muututtua kuitenkaan muuttanut.


- Samalla lailla olen valmistautunut heiton puolesta. Ehkä ulkopeliä on tullut hieman vähemmän treeneissä. Muuten en ole treenannut eri tavalla, Hakki totesi.


Keskittymistä jokerin roolissa on vaikeampi pitää Hacklinin mukaan yllä kuin aiemmin, kun ulkopeli on rytmittänyt ottelua omalta osaltaan. Varsinkin silloin keskittyminen on hänen mukaansa haastavampaa, kun ei pääse kentälle juoksemaan.


- Kai tähän tottuu. Pikku hiljaa, hän arvelee.


Hacklin on sitä mieltä, että vaikka hän pystyy lyömään vaihtolyöntejä, menemään kentälle sekä kotiuttamaan, niin näistä mieluisinta hommaa on kuitenkin juoksujen lyöminen. Toki hän toteaa pelaavansa aina siinä roolissa, mihin hänet kulloinkin pelinjohtaja Haimi laittaa.


Sunnuntaina KPL kohtaa Joensuun Mailan KSS Energia Areenan uudella kentällä. Peli on ensimmäinen uusitulla kentällä pelattava ottelu. Kotikatsomoissa varmasti mietitään, nouseeko pomppu uudesta kentästä ja tätä Hacklin pohti ennakkoon näin:

- No ei ainakaan vielä. Katsotaan, eiköhän kesä kenttää pikku hiljaa koveta. Ei se nyt ihan huono tässä vaiheessa kuitenkaan ole. Jos miettii kelien puolesta, niin yllättävänkin hyvä.


Lempilyönnistään Hacklin pohtii, että se ei varmaan pomppu kuitenkaan ole. Pomppua hän pitää ehkä helppona ratkaisuna monissa tilanteissa, mutta jos vapaasti saa valita, lempilyönniksi ehkä kuitenkin valikoituu vaakamailalyönti saumaan kotiutustilanteessa.


Voit katsoa haastattelun tästä: https://youtu.be/nSTJMFYLlKoComments


bottom of page