top of page

Valtteri Luoma jatkaa Koplassa!

Päivitetty: 13. kesäk. 2021

Kouvolan Pallonlyöjien oma kasvatti, Valtteri Luoma (22), on tehnyt seuran kanssa jatkosopimuksen. Kovasta heittokädestään tunnettu Luoma palkittiin viime kesän suorituksistaan Superpesiksen parhaan ulkopelaajan Kultainen räpylä -palkinnolla. Palkinto on hieno tunnustus, koska se jaetaan pelaajaäänestyksen pohjalta. Luoma on nuorin koskaan kyseisen palkinnon saanut miesten superpesispelaaja.

Valtteri ”Vatu” Luoma kertoo jatkostaan Pallonlyöjien kanssa seuraavasti:

- Näen, että Kouvola on itselleni paras paikka kehittyä pelaajana hyvien valmentajien ja harjoitusolosuhteiden takia. Täällä on myös joka vuosi erittäin kilpailukykyinen joukkue, joka tavoittelee menestystä. Kouvolan omana poikana haluan voittaa mestaruuden KPL:n paidassa.


Kotikaupungistaan Kouvolasta Luoma toteaa, että Kouvola on urheilukaupunki parhaimmillaan. Luomalla on täällä koti, perhe sekä ystävät, joten Kouvolassa on hyvä olla, asua ja pelata.


Pelinjohtaja Iiro Haimi on sopimuksesta luonnollisesti erittäin mielissään:

- Vatu on meidän ulkopelin kulmakiviä ja sarjan parhaita etumiehiä. Hän on ottanut fyysisesti isoja askeleita eteenpäin ja varmasti tulee jatkossa olemaan entistä tärkeämpi pelaaja. Tärkeä sopimus koko seuran kannalta.


Luoman ja KPL:n sopimus on kaksivuotinen kattaen kaudet 2022 ja 2023.


Valtteri Luoman kummiyritys kaudella 2021 on TT Monitoimipalvelut Group

コメント


bottom of page