top of page

Turvallisuusinfo KPL:n otteluun saapuville


Tervetuloa nauttimaan kansallispelistämme Kouvolaan!

Alla on listattu turvallisuuteen liittyviä asioita ottelutapahtumissamme. Pyydämme ottamaan asiat huomioon, kun saavutte KSS Energia Areenalle tai muualle KPL:n järjestämiin otteluihin.

* Merkityt kohdat koskevat vain superpesisotteluita.

Muita kohtia sovelletaan ottelutapahtumiin, joissa osallistujia on selvästi alle maksimimäärän.

Yleiset ohjeet ottelutapahtumissa (*vain miesten Superpesisotteluissa):

1. Yleisötilaisuuteen ei saa tulla, jos on mitään sairastumiseen viittaavia oireita tai jos epäilee altistuneensa pandemialle. 2. * Miesten superpesisotteluiden lipunmyynti tapahtuu vain ennakkoon verkon kautta. Sisäänkäynnin yhteydessä ei ole lipunmyyntiä. Sisäänkäynnin yhteydessä on vain lipuntarkastus. 3. * Tapahtuma-alue on jaettu kahteen lohkoon. Sisäänkäynti VAIN kunkin lohkon omasta sisäänkäynnistä. Ottelulipussa on maininta, mitä sisäänkäyntiä tulee käyttää.

Sisäänkäynnit lohkoittain:

  1. 3-puolen katsomo (betonikatsomo): Kuntotalon portti (Salpausselänkatu 38)

  2. kotipesän takana ja 2-puolen katsomot: jäähallin portti (Topinkuja)

4. Kun saavut tapahtuma-alueelle, puhdistathan kätesi portin sisäpuolella olevalla käsidesillä. 5. * Kuhunkin lohkoon on oma sisäänkäynti sekä omat myyntipisteensä ja wc-tilat. Lohkojen välillä liikkuminen ei ole sallittua. Katsomotiloissa ei ole suositeltavaa liikkua turhaan tai vaihtaa paikkaa. 6. Kädet tulee pestä vedellä ja saippualla aina ennen ruokailua sekä aina aivastamisen tai yskimisen jälkeen tai kun kädet ovat näkyvästi likaiset. WC-tiloissa on aina saatavilla riittävästi saippuaa ja kertakäyttöisiä käsipyyhkeitä. Aivastamisen tai yskimisen yhteydessä suun eteen laitetaan kertakäyttönenäliina, joka heitetään heti käytön jälkeen pois. Jos nenäliinaa ei ole saatavilla, suojataan suu kyynärtaipeella. Kädet pestään tämän jälkeen. Maskia voi halutessaan käyttää, ottaen huomioon siihen liittyvät ohjeet.

7. Myyntipisteiden hygienia on tärkeää, jotta voit turvallisesti käydä asioimassa myyntipisteillä

  1. Ennen myyntipisteelle tuloasi pesethän kätesi wc-tiloissa saippualla tai puhdistat kätesi myyntitiskillä olevalla käsidesillä.

  2. Myytävät tuotteet eivät ole asiakkaiden ulottuvilla. Myyjät ojentavat sinulle kaikki ostamasi tuotteet.

  3. Henkilökunta huolehtii koko ajan myyntipisteen puhtaudesta ja noudattavat erityisen tarkasti hygieniaohjeita.

8. Turvallisin paikka on epäilemättä ulkotila, mutta ulkonakin etäisyys on valttia. Jätä väliin molemmilla käden mitta (suositus 1-2 m turvavälistä) niin katsomoissa, kahvio- ja wc-jonossa kuin tauoilla kuulumisia vaihtaessasi.

Mikäli haluat istua perheesi tai pienen henkilöryhmän kanssa vierekkäin, se on sallittua. Henkilöryhmää ei voi vaihtaa kesken ottelutapahtuman.

  1. * Myyntiin tulevissa istumapaikoissa on huomioitu turvavälit. Samalla rivillä on ostettavissa vain noin joka 3. paikka. Joka toinen rivi on tyhjä. Varaa henkilöryhmissä vierekkäiset myynnissä olevat paikat (joka 3. paikka) samalta riviltä. Tapahtumassa vaihtaessasi istumapaikkaa varmista, että turvavälit muihin katsojiin säilyy.

  2. * Myyntipisteille ja wc-tiloihin on merkitty jonotuspaikat, huolehdi lisäksi etäisyydestä muihin jonossa oleviin.

9. Koko tapahtuman ajan kentälle meno on katsojilta kielletty.

  1. * Urheilijoiden turvallisuuden varmistamiseksi heidän siirtyessä pukuhuoneista kentälle ja takaisin, suljetaan katsomosta kulkeminen samalle reitille. Katsojat käyttävät tällöin kolmospesän puoleista reunaa, eikä wc-tiloihin ole pääsyä pelaajien kulkiessa pukutiloihin.

Comments


bottom of page