top of page

Tuomarikoulutus ma 3.4.2017 klo 18 Kansalaisopiston audiotoriossa

Tervetuloa Kouvolan Pallonlyöjien tuomarikoulutukseen maanantaina 3.4.2017 klo 18.00 Kansalaisopiston auditorioon!

Ennen koulutusta tuomareiden tulee tehdä koe: http://www.pesis.fi/kilpailu/tuomarit/saantotesti/

KOE MUKAAN TULOSTETTUNA! Koulutuksessa käydään läpi koevastaukset, pesäpallon pelisääntöjä ja mm. sääntömuutokset kaudelle 2017.

E- D- ja C-junioreilla koulutus kuuluu valmennusohjelmaan. Kaikki muut ovat vanhaan malliin tervetulleita mukaan!

Koulutuksessa sinulla on mahdollisuus suorittaa nuorisotuomarikortti 25 euron hintaan ja täysi-ikäisen tuomarikortti 40 eurolla. Jokaisen tuomarin tulee myös lunastaa PPL:n T-lupa (lisenssi), mikäli hänellä ei ole voimassa olevaa pelaajalupaa. Tuomarikortin suoritettuasi sinua koskee ns. tuomarointivelvoite, ja sinut tullaan määräämään tuomarikokemuksesi mukaisesti vähintään 2–3 seuran kotipeliin syöttö- tai pelituomariksi. Ensikertalaiset aloittelevat tietysti pienten ”helpoista” peleistä ja tehtävistä!

Kortin hinnan ansaitset takaisin jo muutaman pelin tuomaroituasi, ja tuomarikortti oikeuttaa vapaaseen sisäänpääsyyn kaikkiin kauden 2017 PPL:n alaisiin sarjaotteluihin sekä Superpesiksen runkosarjan otteluihin.

Nuorisotuomarina/tuomarina toimiessasi saat arvokasta kokemusta niin tuomaroinnista kuin pesäpallon pelisäännöistäkin, lisäksi ansaitset rahaa ja saat viettää aikaa kansallispelimme parissa.

Pesäpallopeleistä ei tulisi mitään ilman tuomareita, joten te tulevat tuomarit olette seurallekin todella tärkeitä!

Nuorisotuomarikortin suoritettuasi sinulla on mahdollisuus osallistua myös valtakunnallisille tuomarileireille! Tuomareiden ilmoittautuminen leireille alkaa jo 1.4. ja pyydämme tuomarileirille lähteviä olemaan yhteydessä leirille ilmoittautuneisiin KPL:n joukkueisiin leirien tuomarivelvoitteiden täyttämiseksi.

Tervetuloa kaikki tuomaritoiminnasta kiinnostuneet ja seuran juniorit!

Kommentare


bottom of page