top of page

Tuomarikoulutus ke 11.4. klo 18 Yhteislyseon auditoriossaKiinnostaako pesäpallotuomarointi?

Tervetuloa maksuttomaan tuomarikoulutukseen keskiviikkona 11.4. klo 18.00 Yhteislyseon auditorioon!

Ennen koulutusta tuomareiden tulee tehdä sääntökoe:

Aloittelevien tuomareiden tulee tehdä tutustusmistason sääntötesti:

Kokeet mukaan tulostettuna!

Koulutuksessa käydään läpi pesäpallon pelisääntöjä ja koevastaukset. Kouluttajina Antti Kallio ja Jari Uusitalo.

E- D- ja C-junioreilla koulutus kuuluu valmennusohjelmaan. Kaikki muut ovat vanhaan malliin tervetulleita mukaan!

Ilmoittautuminen ke 11.4. klo 18 tuomarikoulutukseen:

Ilmoittautumisen avulla jokainen saa oikeuden mobiilikorttiin, joka korvaa aiempien vuosien tuomarikortin ja toimii vapaakortti oikeutena otteluihin.

Tuomarikorttien hinnat 2018:

D-taso, aikuistuomari 50 € D-taso, nuorisotuomari 50 € E-taso, aikuistuomari 35 € E-taso, nuorisotuomari 20 €

Jokaisen tuomarin tulee myös lunastaa PPL:n T-lupa (lisenssi), mikäli hänellä ei ole voimassa olevaa pelaajalupaa. Tuomarikortin suoritettuasi sinua koskee ns. tuomarointivelvoite, ja sinut tullaan määräämään tuomarikokemuksesi mukaisesti vähintään 2–3 seuran kotipeliin syöttö- tai pelituomariksi. Ensikertalaiset aloittelevat tietysti pienten ”helpoista” peleistä ja tehtävistä!


Kortin hinnan ansaitset takaisin jo muutaman pelin tuomaroituasi, ja tuomarikortti oikeuttaa vapaaseen sisäänpääsyyn kaikkiin kauden 2018 PPL:n alaisiin sarjaotteluihin sekä Superpesiksen runkosarjan otteluihin.

Nuorisotuomarina/tuomarina toimiessasi saat arvokasta kokemusta niin tuomaroinnista kuin pesäpallon pelisäännöistäkin, lisäksi ansaitset rahaa ja saat viettää aikaa kansallispelimme parissa. Pesäpallopeleistä ei tulisi mitään ilman tuomareita, joten te tulevat tuomarit olette seurallekin todella tärkeitä!

Nuorisotuomarikortin suoritettuasi sinulla on mahdollisuus osallistua myös valtakunnallisille tuomarileireille! Tuomareiden ilmoittautuminen leireille on alkanut jo 1.4. ja pyydämme tuomarileirille lähteviä olemaan yhteydessä leirille ilmoittautuneisiin KPL:n joukkueisiin leirien tuomarivelvoitteiden täyttämiseksi.

Tervetuloa kaikki tuomaritoiminnasta kiinnostuneet ja seuran juniorit!

Comments


bottom of page