top of page

Toni Laakso on palaamassa pelikuntoon


Noin kuukauden päivät KPL:n kokoonpanosta pois ollut Toni Laakso on palaamassa pelikuntoon vaikean loukkaantumisen jälkeen. Laakso kertoo, että pelikuntoon palaaminen on sujunut nopeammin, mitä kukaan luuli. Laakson pelikuntoa tarkkaillaan päivittäin.

Sivusta pelien seuraaminen on ollut raastavaa, mutta miehen ajatus on ollut tiukasti syksyn peleissä.

– Mieluimmin sitä pelaisi. Aika lailla on pitänyt ajatus pitää siinä, että pääsee vielä tänä syksynä pelaamaan. Asteittain on koko ajan lisätty harjoittelua ja juoksuvauhti on jo ihan hyvä, tällä kaudella 17 ottelua pelannut Laakso kertoo.

Toni Laakso on tekemässä paluuta loukkaantumisensa jälkeen


Joukkueen peliä Laakso on seurannut tarkasti. Runkosarjan lopun pieni suvanto vahvistaa Laakson mukaan Koplaa.

– Kovia pelejä on luvassa syksyllä. Helpolla ei pääse mikään joukkue, kukaan ei pysty ajattelemaan suoraan itseään välieriin. Ensimmäisestä pelistä alkaen on annettava kaikkensa. Uskon, että tulee tosi hyviä ja tiukkoja sarjoja.

– Siitä lähdetään, että kausi loppuu voittoon. Siihen pitää vielä tehdä paljon töitä. Tiukoista paikoista on nautittava. Koko ajan on ollut tavoitteena voittaa mestaruus, eikä siitä tingitä, Laakso painottaa.

Tiivis pelitahti ei anna mahdollisuutta jäädä menneeseen, sillä uusi vääntö on edessä jo nurkan takana.

– Pitkät tovit on valmistauduttu siihen, että pleijareissa ollaan parhaimmillaan ja kovimmillaan. Välillä saattaa ahdistaa, mutta sieltä pitää tehdä kovat suoritukset. Vaikka peli ei ole ollut parhaimmillaan, mutta kun sen kääntää positiiviseksi, niin se on hieno juttu kun otetaan miehestä mittaa. Joka toinen päivä tulee uusi peli, niin yhtään ei voi jäädä makaamaan, vaan itseään on otettava niskasta kiinni ja noustava sieltä, Laakso päättää.

Puolivälierien ohjelma (kolmella voitolla välieriin):

To 23.8. klo 17.30 Kouvolan Pallonlyöjät – Kiteen Pallo La 25.8. klo 15.00 Kiteen Pallo – Kouvolan Pallonlyöjät tarvittaessa Su 26.8. klo 17.00 Kouvolan Pallonlyöjät – Kiteen Pallo

Comments


bottom of page