top of page

Tommi Mäentaustalle jatkosopimus KPL:äänTommi Mäentausta ja Kouvolan Pallonlyöjät ovat solmineet jatkosopimuksen kauden 2024 loppuun saakka. Superpesiksen parhaisiin etenijöihin kuuluva Mäentausta on edustanut KPL:ää kaudesta 2010.

- Mielissään olen jatkosopimuksesta. Olen erittäin tyytyväinen. Meillä on ollut viimeiset neljä vuotta valtavan hyvä joukkue ja koko ajan on oltu askel lähempänä meidän suurta tavoitetta mestaruutta. On mukava olla osa sitä porukkaa, mikä sitä tavoittelee, 31-vuotias Mäentausta kertoo.

Mäentausta on urallaan pelannut 321 ottelua ja tuonut 489 juoksua. Kaikkien aikojen etenijätilastossa Mäentausta on sijalla 20.

- On sopinut tosi hyvin sopinut mulle olla Koplassa. Mulla on ollut tosi hyvä olla täällä. Ei ole hirveästi tarvinnut ajatella kuin positiivisesti kokonaisuudesta. En nähnyt, että mikään muu olisi ollut parempi, naprapaatiksi juuri valmistuva Mäentausta jatkaa.


KPL:n pelaajasopimuksista vastaava Stefan Sburatura kertoo, että jatkosopimuksen tekeminen Mäentaustan kanssa oli helppoa.

- Vuodesta toiseen Tommi on pelannut kovalla tasolla ilman suurempia vaivoja, vaikka etenemisvastuu ja rasitus ovat olleet valtavat. Se kertoo paljon ammattimiehen otteista. Tommi on ollut kärkimies, mutta omaa edellytyksiä sisäpelissä muuhunkin, kun lyöntivalikoima on laaja. Joukkueelle tosi tärkeä palanen jo vuosia.

KPL:llä on kaudelle 2023 nyt kasassa yhdeksän pelaajasopimusta. Kauden 2024 joukkueeseen sopimukset ovat Mäentaustan lisäksi Valtteri Hämäläisellä ja Arttu Ruuskalla.

- Joukkueen rakentaminen on yleisesti hyvällä tolalla. Koplaan on tällä hetkellä paljon kiinnostusta, Sburatura iloitsee.

Kouvolan Pallonlyöjät tiedottaa lisää jatkosopimuksia lähiaikoina.

Kouvolan Pallonlyöjien sopimustilanne 2023 - 2024:

2023: Valtteri Luoma, Teemu Nikkanen, Iiro Nokkala, Ville Pesu, Matti Saukko ja Patrik Vartama. Iiro Haimi (pj), Eero Pitkänen (2. pj)

2024: Valtteri Hämäläinen, Tommi Mäentausta, Arttu Ruuska

Comments


bottom of page