top of page

Tiistaina vastaan Imatran Palloveikot

KPL kohtaa tiistaina 29.6. kotonaan KSS Energia Areenalla Imatran Palloveikot. IPV voitti ennen juhannustaukoa pelaamistaan kuudesta ottelusta kolme ja hävisi kolme. Tämä oikeuttaa sarjataulukossa sijalle kuusi. KPL puolestaan on sarjataulukossa yhtä sijaa ylempänä, viidentenä.


IPV:n pelinjohtajana toimii tällä kaudella Koplassa aiemmin kakkospelinjohtajana vaikuttanut Jukka Mäkinen ja löytyyhän joukkueesta myös Koplassa aiemmin pelannut Konsta "Pulu" Hyötyläinen.


Koplan ennakkotunnelmia kertoili tällä kertaa kärkietenijä Tommi Mäentausta. Hän totesi, että yhtä lukuunottamatta jokeripaidassa pelatut ottelut tänä kesänä ovat tuntuneet hieman erikoisilta ilman ulkopeliä, mutta toisaalta hellekeleillä on ollut mukava päästä ulkovuorojen ajaksi varjoon. Omaan pelaamiseensa itselleen korkean vaatimustason asettava Mäentausta ei ole alkukauden osalta täysin tyytyväinen. Hän on sitä mieltä, että kärkietenijänä hänen kuuluu päästä kentälle ja olla siellä joukkueen apuna. Jos näin ei tapahdu, häntä harmittaa, ettei hän pysty olemaan joukkueelle avuksi.


Kuva: Vesa Sailio

Imatran pelinjohtaja Mäkisestä Mäentausta sanoi, että tämä pelaa ennakkoluulotonta peliä. Imatra onkin pelannut alkukauden peleissä yllätyksellistä pesistä - kaikkeen täytyy olla varautunut. Mäentaustan mukaan todellakaan ei kannata tuudittautua siihen ajatukseen, että pelistä huomenna olisi tulossa helppo.


IPV:n pelaajista Mäentausta nimeää epäröimättä Juho Toivolan, kun häneltä kysytään, ketä vastustajan pelaajaa katsojien erityisesti kannattaisi seurata. Toivola osaa lyödä kaikenlaisia lyöntejä ja saattaapa pudottaa pallon vaikka suoraan kopparien selän taakse, joten tarkkana täytyy olla aina, kun Toivola lyöntivuoroon astelee, päättää Mäentausta.


Haastattelun voit katsoa tästä.


Imatran Palloveikot:

- 9. runkosarjassa 2020

- 1-pelinjohtaja Jukka Mäkinen, 2-pelinjohtaja Markku Lötjönen

- Uudet pelaajat: Aleksanteri Haukka (Tahko), Sasu Iivarinen (AA), Juho Keinänen (SiiPe), Ville Pietinen (SiiPe), Tommi Piirainen (SiiPe), Eino Puustinen (SiiPe) ja Ilkka Ylitalo (LU).

- Lähteneet: Timo Hanhisalo (PattU), Ville Hämäläinen (lop.), Tuomas Jussila (Manse PP) Juuso Lattu (KiPa), Teemu Nurmio (Tahko), Sami Partanen (KiPa), Jani Raami (Kiri 2020) ja Arttu Vilander (KaMa).


KOUVOLAN PALLONLYÖJÄT - IMATRAN PALLOVEIKOT, KSS Energia Areena ti 29.6. klo 18:00

Lippuja myydään ennakkoon toimistolla arkipäivinä klo 11-16.

Huom! Pelipäivänä lipunmyynti loppuu toimistolla jo klo 14.

(Edenred, Smartun ja Eazybreak käyvät myös maksuvälineinä.)


Liput verkossa.


Lippujen hinnat ennakkoon/portilta ostettuina:

Aikuiset 17 € / 20 €

Opiskelijat ja eläkeläiset 12 € / 15 €

7-17v. 5 € / 10 €

Alle 7v. ilmaiseksi


Kopla toivottaa yleisön lämpimästi tervetulleeksi! Portit avataan kello 17:00.


KSS Energia Areena tarjoaa kaikille terveysturvalliset puitteet nauttia ottelusta livenä.

Koronaohjeet:

1) Ethän tule otteluun missään nimessä sairaana tai koronalle altistuneena.

2) Huolehdi käsihygieniasta, yski ja aivasta hihaan.

3) Käytä kasvomaskia oman harkinnan mukaan muun muassa jonotustilanteissa ja ylläpidä riittävä etäisyys muihin kuin samassa seurueessa oleviin.

4) Älä istu "Kausikorttipaikka"-tarralla tai muuten merkattujen paikkojen viereen tai itsellesi vieraan ihmisryhmän viereen, vaan jätä vähintään yksi istuin väliin.


Nähdään pelissä!


Superpesiksen sarjataulukko.

Σχόλια


bottom of page