Tiedote korona-altistuksiin liittyen

Päivitetty: kesä 28

Suomensarjan (ottelut 19. ja 22.6.), Poikien Superpesiksen (ottelu 21.6.) ja D-poikien (ottelu 23.6.) joukkueet ja toimihenkilöt ovat altistuneet koronavirukselle. Altistumisia ja sairastumisia on todettu eri päivinä.


Altistuneet henkilöt jäivät välittömästi tiedon saatuaan omaehtoiseen karanteeniin (ke-pe) ja ovat nyt viranomaisten asettamassa karanteenissa. Kaikki altistuneet ovat käyneet tai menossa testeihin.

Muutamia tartuntoja, myös oireettomia, on ilmennyt, joten omaehtoiseen karanteeniin siirtyminen oli äärimmäisen tärkeää. Näin mahdolliset jatkotartunnat perheiden ulkopuolisille on saatu minimoitua.


Altistuneita ja karanteenissa ovat vain kyseisiin otteluihin osallistuneet pelaajat ja toimihenkilöt, mutta eivät joukkueiden muut pelaajat. Myöskään muissa KPL:n otteluissa tai joukkueissa pelanneet tai harjoitelleet eivät ole altistuneet, eivätkä ole karanteenissa. Edustusjoukkueessa ei ole todettuja tartuntoja. Mikäli olet ollut tekemisissä altistuneiden kanssa viikon 25 alussa, voit jatkaa normaalia elämää koronasuosituksia noudattaen. Testeihin kannattaa toki mennä erityisen herkästi pienistäkin oireista. Kaikkia joukkueita ja junioreiden huoltajia on tiedotettu kunkin joukkueen sisäisten kanavien kautta.

​TOIMISTON TAVOITAT:

Kouvolan Pallonlyöjät ry.
Salpausselänkatu 40, 3. kerros
45100 KOUVOLA
Puhelin: 040 358 6719
toimisto(at)kouvolanpallonlyojat.fi

​TOIMISTO AVOINNA:

Tiistai - perjantai
10:00 - 15:00

Viikonloppuisin
Suljettu

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Instagram