top of page

Tiedote kausikorttilaisille


Kouvolan Pallonlyöjät joutuu Korona-epidemian vuoksi vaikeaan tilanteeseen valtion määräämien rajoitteiden vuoksi, jos rajoitteet jatkuvat vielä kauden alkaessa heinäkuun alussa.

KPL on myynyt erilaisia kausikortteja enemmän kuin mitä tämän hetken määräykset sallivat otteluun ottaa yleisöä. Lisäksi nämä rajoitteet ajavat seurat taloudellisesti suuriin ongelmiin. Näistä syistä KPL:n hallitus on tehnyt tiistaina seuraavanlaisen linjauksen ja päätöksen:

Kouvolan Pallonlyöjien VIP-kortilla pääsee otteluihin, kuitenkin sillä rajoituksella, että kyseisen henkilön on vahvistettava osallistumisensa viimeistään vuorokautta ennen ottelua KPL:n toimistolle. Myös KPL:n kumppanikortilla pääsee otteluihin samoin rajoittein, eli osallistuminen on vahvistettava viimeistään vuorokautta ennen ottelua.

KPL:n kausikortilla pääsee sisään 15 €:n lisämaksulla niin pitkään, kun näille määritellyssä kiintiössä (150) on tilaa. Näiden lisäksi KPL laittaa verkkokaupan nettimyyntiin 170 pääsylippua ottelua kohden ja, mikäli poikkeukselliset rajoitukset jatkuvat, on kertalipun hinta otteluun 30 €.

Seuran kausikortin ostaneille tarjotaan kolme eri vaihtoehtoa kausikortin osalta:

  1. Pääsy otteluihin 15 €:n lisämaksulla 150 hengen kiintiöön asti. Tämän lisäksi kausikortin omaavalle henkilölle luovutetaan veloituksetta Ruutu-palvelun 3kk katselukortti, jolla näkee kaikki KPL:n koti- ja vierasottelut sekä kaikki muidenkin joukkueiden pelit koko kauden ajan. Tämän lisäksi kausikorteilla on vapaa pääsy harjoitusotteluihin. Harjoituspelien osalta kausikorttilaisen tulee vahvistaa osallistumisensa vuorokautta ennen ottelua. Harjoitusotteluiden aikataulu ilmoitetaan tällä viikolla.

  2. Kortin voimassaolo siirretään sellaisenaan kauteen 2021. Tällöin kyseisellä kortilla ei luonnollisestikaan pääse tänä kesänä otteluihin.

  3. Kortti lunastetaan takaisin seuran toimesta.

KPL pyytää ilmoittamaan 10.6.2020 mennessä KPL:n toimistolle minkä yllämainituista vaihtoehdoista kausikortin omaava henkilö haluaa valita.

Toimiston yhteystiedot:

  1. toimisto@kouvolanpallonlyojat.fi | Salpausselänkatu 40 (3. kerros), 45100 Kouvola.

Saatuamme nämä ilmoitukset, hankimme Ruutu-palvelun kortit niitä haluaville.

Tietysti toivomme, että rajoitteet poistuvat ennen sarjakauden alkua 3.7.2020, jolloin kaikista näistä rajoitteista pääsisimme eroon ja kaikki kortit kävisivät normaalisti otteluihin. Tällä hetkellä seuran on kuitenkin varauduttava tilanteeseen nykyisten rajoitteiden mukaisesti. Vaikka rajoitteet poistuisivat ennen kauden alkua, henkilö, joka on valinnut vaihtoehdon 1, saa siinäkin tapauksessa seuralta luvatun mukaisesti Ruutu-palvelun 3 kk katselukortin.

Kausikortin käyttäminen sisäänpääsyyn joko harjoitusotteluun tai sarjaotteluun merkitsee automaattisesti vaihtoehto 1:n valintaa. Rajoitteiden poistumisen jälkeen korttien voimassaolo jatkuu automaattisesti eikä tämän jälkeen ole enää mahdollista eri valintoihin.

Rajoitteiden ollessa voimassa ei otteluihin pääse pesäpalloliiton vapaakorteilla, tuomarikorteilla, juniorikorteilla, vetäjien korteilla eikä muillakaan vapaakorteilla tai lipuilla. Lehdistölle tulee voimaan etukäteisakkreditointi KPLn toimiston kautta ja vain rajoitettu määrä tullaan hyväksymään.

Kouvolan Pallonlyöjät ry

Harri Lehto, puheenjohtaja  

コメント


bottom of page