top of page

Teemu Nikkanen Kouvolaan!


Teemu Nikkanen (Kuva: Vesa Sailio)

Teemu Nikkanen (s. 1992) siirtyy Koplaan Hyvinkään Tahkosta kaksivuotisella sopimuksella.


Teemu Nikkanen on pelannut Superpesistä Hyvinkään Tahkossa vuodesta 2011 asti. Superpesisdebyyttinsä Nikkanen teki vuonna 2010, niin ikään Tahkossa. Pelejä Nikkaselle on kertynyt Superissa jo 311. Myös juniorivuotensa Nikkanen vietti Tahkon riveissä. Hän on ulkopelipaikaltaan koppari ja sisäpelissä kotiuttaja. Kaudella 2021 Nikkanen pelasi 22 Tahkon 27:stä ottelusta lyöden niissä 25 juoksua.


Nikkanen kommentoi siirtoaan Kouvolaan:

- Vaikea keksiä edes oikeita sanoja kuvaamaan, mutta tosi innostuneet fiilikset ja odotan kyllä tulevia kahta kautta tosi mielenkiinnolla. Kouvolasta olen kuullut ainoastaan hyvää ja organisaatio on vahva, hyvinvoiva ja menestynyt.


Ennestään tuttuja hahmoja Koplassa ovat Nikkaselle pelinjohtaja Iiro Haimi sekä Tommi Mäentausta, jonka kanssa Nikkanen on pelannut juniorivuosinaan Tahkossa. Uusista joukkuekavereistaan Nikkanen on kuullut pelkkää hyvää; kuuleman mukaan Kouvolassa pelaajilla on erittäin ammattimainen asenne harjoitteluun ja kaikkeen tekemiseen.


”Olen innolla hyppäämässä mukaan ja se, että odotettavissa on erittäin ammattimaista tekemistä, tuo lisäbuustia omaan tekemiseen”, Nikkanen iloitsee.


”Urheilukaupunki Kouvola” on Nikkasellekin käsitteenä tuttu. Harvassa kaupungissa on kuitenkin niin paljon pääsarjatason urheilua kuin Kouvolassa. Yleisö tuntuu olevan Kouvolassa valveutunutta ja innoissaan urheilusta sekä urheilijoista. Erikseen Nikkanen mainitsee sen tosiasian, että Kopla on yksi harvoista pesisjoukkueista, jolla on oma faniryhmä.


”Hienoa nähdä, kun on oma faniryhmä ja fanikatsomo Kouvolassa”, Nikkanen lopettaa.


Pelinjohtaja Iiro Haimi kommentoi Nikkasen sopimusta:

- Nikkasesta saamme sisäpeliin selkeästi lyöntivoimaa ja kaivattua läpilyöntiuhkaa. Teemun rooli sisäpelin osalta on hoitaa 2-tilannetta ja sen lisäksi kotiutuspuolella saamme varmasti hyvän lisän Teemusta. Ulkopelin osalta yksi koppari lisää tuo kovaa kilpailua ulkokentälle, ja sen näen vain hyvänä asiana. Teemu on parhaimmillaan erittäin kovan tason koppari.


Iloisten pelaajauutisten lisäksi myös kausikorttimyynti alkaa! Kausarit tulevat myyntiin huomenna tiistaina 5.10. Vanha kausikorttilainen: Pidäthän korttisi tallessa! Kauden 2021 kortti toimii myös kaudella 2022, kun siihen on tiedot päivitetty.

bottom of page