top of page

Superviikolla yli 80 osallistujaa – joukkueharjoitukset alkavat ensi viikolla


Pesiksen Superviikko houkutteli yli 80 lasta mukaansa Vahteroon, Kuusankoskelle, Jaalaan ja Valkealaan. Superviikon ohjaajina olivat KPL:n Superpesis-joukkueen pelaajat.

– Avoimet pesisharkat olivat jälleen suosittuja ja oli mahtava nähdä iso joukko lapsia liikkumassa pesiksen avulla. Toivottavasti mahdollisimman moni sai kipinän uuden harrastuksen aloittamiseen, KPL:n junioripäällikkö Harri Liekola kertoo.

Lasten joukkueharjoitukset alkavat ensi viikolla ympäri Kouvolaa. Uutena paikkana mukaan tulee Jaala. Uutta on myös se, että tyttöjen ja poikien harjoituksia on sekä Kuusankoskella että Kouvolassa.

– Yhteistyön laajentaminen Puhdin kanssa tuo perheille mahdollisuuden viedä lapset harrastamaan lähemmäs omaa kotia. Jaalan pesiskerho on myös uusi yhteistyön muoto, kun Jaalan Voiman kanssa lähdemme ohjaamaan pesiskerhoa.

Pesisliikkari alkaa tammikuussa

KPL aloittaa Pesisliikkari-toiminnan tammikuussa. Pesisliikkarissa toteutetaan lasten aktiivisuutta ja yksilöllistä kehittymistä tukevia motorisesti monipuolisia liikuntatuokioita sekä pelataan erilaisia pelejä.

Pesisliikkarin sisältö pohjautuu 105 Pesäpallo-onnistumista -materiaaliin. Pesisliikkari on tarkoitettu 2014-2016-syntyneille lapsille.

Pesisliikkari alkaa lauantaina 12. tammikuuta klo 10.00-11.00 Kuntotalossa.

Joukkueharjoitukset

  1. Jaalan Pesiskerho keskiviikoisin klo 17.30-18.30 Jaalan palloiluhallissa.

Comments


bottom of page