top of page

Sunnuntaina Joensuu - suorana Yle TV2 klo 16.50!

Päivitetty: 4. kesäk. 2023


KPL:n kova kolmen ottelun viikko tulee sunnuntaina päätökseen Joensussa Bolt-stadionilla, kun Kopla matkustaa Joensuun Mailan vieraaksi klo 17.00. Ottelu nähdään suorana Yleltä ja Ruudun fanikamerasta.


- Hienoa, että pääsemme näyttämään taitomme myös Ylen lähetykseen. Hauska on lähteä pelaamaan, kun lyövät paljon pomppua. Meidän vahvuus on polttaa niistä ja rikkoa niiden peliä. Sitä kautta saadaan paloja ennen takatilannetta. Uskon, että meillä on hyvät tsänssit, Patrik Vartama miettii.

KPL on kuuden ottelun jälkeen kolmantena 13 pisteellä, JoMa neljäntenä pisteen Koplaa jäljessä. Joensuun Mailan kärkivaihtajaksi kaavailtu Joni Rytkönen on joukkueen kokoonpanosta poissa ja viime otteluissa numerolle kolme on noussut Henri Litmanen. Kouvolalaisille tutut Iiro Nokkala ja Juho Hacklin ovat keskittyneet vaihtotilanteisiin, viime otteluissa Nokkala kakkoskärjessä ja Hacklin jokeripaidassa.


- Sisäpelissä pitää kentällemenoja skarpata ja siihen pitää keskittyä. Hauskaa päästä pelaamaan herroja (Hacklin ja Nokkala) vastaan. Tutut lyöjät, toivottavasti päästään paremmin kiinni kuin hallissa, Vartama jatkaa.


Joensuun Malan ja Kouvolan Pallonlyöjien välinen kamppailu suorana Ylen TV2-kanavalta klo 16.50!


Tilastonostot


KPL:n Matti Latvala on enää neljän juoksun päässä 500 lyödyn rajasta.


Jokerit Juho Toivola (JoMa) ja Patrik Wahlsten (KPL) ovat lyöneet molemmat 0+16 juoksua. KPL:n Tommi Mäentauta on etenijätilaston kärjessä 14 tuodulla.


Seuraava kotimatsi

Seuraava KPL:n kotiottelu pelataan perjantaina 9. kesäkuuta klo 18.00, kun vastaan KSS Energia Areenalle tulee Hyvinkään Tahko.Comments


bottom of page