top of page

Sotkamon Jymy saapuu Kouvolaan - ennakossa Juho Hacklin


Kouvolan Pallonlyöjät ja viime kesän finaaleissa Koplalle karvaan tappion tuottanut Sotkamon Jymy kohtaavat Kouvolassa perjantaina 9.7. klo 18. Samalla kesällä Kouvolasta Sotkamoon siirtynyt Toni Laakso tulee ensimmäistä kertaa pelaamaan entiselle kotikentälleen.


KPL on sarjataulukossa sijalla kaksi kamppailuun lähdettäessä. Jymy puolestaan pitää tällä hetkellä sarjataulukon nelospaikkaa. Kumpikin joukkue on pelannut ennen perjantai-iltaa yhdeksän ottelua runkosarjassa. KPL on voittanut pelaamistaan otteluista kahdeksan ja Jymy seitsemän.


Ottelua ennakoimassa kävi rankkasateessa KSS Energia Areenalla Juho Hacklin. Hacklin totesi, että latauksen löytäminen kärkimatseihin on sillä tavalla helpompaa kuin ennakkoon heikompia vastustajia kohdatessa, että jo etukäteen tietää, ettei pelissä saa ilmaiseksi mitään. Hän ei allekirjoittanut sitä oletusta, että lataus menisi kovinkaan helposti yli, kun tiedossa on kova peli. Ja jos menisikin, hänen mukaansa se on parempi kuin , että pelaaja olisi alilatautunut. Kuitenkin pelin aikana on helpompi rauhoitella itseään. Vastaavasti olisi paljon vaikeampi yrittää saada latautuminen kuntoon pelin aikana, jos se on jäänyt vajaaksi.


Kokemuksesta on Hacklinin mukaan peliin valmistautumisessa ja latautumisessa totta kai hyötyä, koska pelaaja tuntee oman kroppansa hyvin ja tunnistaa omia mielentilojaan. Tämä johtuu yksinkertaisesti siitä, että samankaltaisessa paikassa on oltu monia kertoja ennenkin.


Omasta tämän kauden pelistään Hacklin totesi, että on siihen osittain tyytyväinen.

- Vähän on ollu hakemista. Parempaan suuntaan ollaan menossa, suorittamisen taso sisäpelissä on itsellä ollut sellainen, mitä haluaisi parantaa, Hacklin kertoi.


Hän otti kantaa myös maineeseensa Suomen hauskimpana pesäpalloilijana. Hacklin ei ole tietoisesti mitenkään halunnut päätyä hauskan miehen maineeseen. Hän arveli maineen johtuvan siitä, että hän on pelannut omalla tavallaan ja ollut oma, aito itsensä. Suuremmin hän ei ole asiaa kuulemma miettinyt, on vain pyrkinyt olemaan oma itsensä.


Kysyttäessä, millaisia terveisiä Hacklin haluaisi lähettää kotiyleisölle, hän totesi:

- Tulkaa sankoin joukoin ja pitäkää ääntä! Ehkä siinä on se isoin asia.


Videon voit katsoa tästä. Kuvaushetkellä tuli todistettua, ettei edes Kouvolan pesäpallostadionilla paista aina aurinko. Video kuvattiin kaatosateessa - katoksen alla, eikä se äänen laatua ainakaan parantanut.


Kamppailu KSS Energia Areenalla alkaa klo 18. Portit avataan klo 17.


Otteluisäntänä perjantai-illassa toimii Kymen Seudun Osuuskauppa. KSO tarjoaa asiakasomistajilleen kaksi aikuisten lippua yhden hinnalla. Edun voi lunastaa S-etukorttia näyttämällä KPL:n toimistolla pelipäivänä klo 14 asti tai lipunmyynnissä areenan porteilla. Ennakkoon aikuisten lippu maksaa 17€ ja portilta ostettuna 20€. Verkkokaupan lippuihin asiakasomistajaetua ei voi yhdistää.


Edenred, Smartun ja Eazybreak käyvät maksuvälineinä toimistolla. Lippukassoilla voit maksaa kortilla, käteisellä, Edenredillä ja Smartumilla.


Liput verkossa.Lippujen hinnat ennakkoon/portilta ostettuina:

Aikuiset 17 € / 20 €

Opiskelijat ja eläkeläiset 12 € / 15 €

7-17v. 5 € / 10 €

Alle 7v. ilmaiseksi


Kopla toivottaa yleisön lämpimästi tervetulleeksi!


KSS Energia Areena tarjoaa kaikille terveysturvalliset puitteet nauttia ottelusta livenä.


Koronaohjeet:

1) Ethän tule otteluun missään nimessä sairaana tai koronalle altistuneena.

2) Huolehdi käsihygieniasta, yski ja aivasta hihaan.

3) Käytä kasvomaskia oman harkinnan mukaan muun muassa jonotustilanteissa ja ylläpidä riittävä etäisyys muihin kuin samassa seurueessa oleviin.

4) Älä istu "Kausikorttipaikka"-tarralla tai muuten merkattujen paikkojen viereen tai itsellesi vieraan ihmisryhmän viereen, vaan jätä vähintään yksi istuin väliin.

Comentarios


bottom of page