top of page

Sarjakolmonen Tahko haastaa Koplan – ”Kiva pelata kovia matseja!”KPL:n kovat matsit jatkuvat torstai-iltana, kun pirteästi kauden aloittanut Hyvinkään Tahko saapuu Kouvolaan.

Kärkimatsit saavat jatkoa KSS Energia Areenalla, kun sarjakakkonen Kopla ja sarjakolmonen Tahko iskevät yhteen. KPL on kokenut kauden aikana yhden tappion, mutta pisteputki on jatkunut jo 10 matsia. Tahko on puolestaan 11 matsistaan voittanut kahdeksan ja hävinnyt kolme.

Pisteen päässä Koplasta oleva Tahko on viiden ottelun voittoputkessa ja hyvinkääläiset ovat ottaneet kaikista kahdeksasta voitostaan täydet kolme pistettä.

KPL ja Tahko kohtasivat kauden toisella kierroksella, toukokuun 12. päivä, ensimmäisen kerran ja silloin kolme pistettä matkasi Kouvolaan puhtaalla 0–2 voitolla. Peli oli kuitenkin erittäin tiukka, sillä juoksut menivät Koplalle 3–5 ja 3–4. Toni Laakson maila oli Hyvinkäällä, miehen lyödessä juoksuista kolme.

– Tahko on pelannut todella hyvin tämän alkukauden. He ovat ottaneet puhtaita 2-0-voittoja todella paljon ja pelanneet muutenkin hyvin. Edellisillä matseilla, mitä olemme heitä vastaan pelanneet, ei ole mitään merkitystä, joskaan niillä ei ikinä ole, KPL-pelaaja Sasu Toikka kommentoi.

KPL:n viimeiset ottelut ovat olleet erittäin tiukkoja taisteluita ja kaksi viimeisintä on myös tarvinnut lisäpeliaikaa. Jymyä vastaan ottelu ratkesi supervuorossa, mutta JymyJusseja vastaan ottelu eteni aina viidenteen kotiutuslyöntikilpailuun, ennen kuin Kopla onnistui naaraamaan voiton. Helppoa iltapuhdetta ei ole odotettavissa torstai-iltanakaan.

– Kovaa ja tiukkaa vääntöä ainakin itse odotan, koska Tahko pelaa tällä hetkellä hyvässä hurmoksessa. Kiva on päästä kovia pelejä pelaamaan.

Perjantain kaltaista superhellettä ei torstaiksi ole odotettavissa, mutta lämmintä keliä Kouvolassa pitäisi silti piisata. Tämä kelpaa ainakin Toikalle, joka sanoo syttyvänsä lämpöisestä kelistä.

– Meille tämä keli sopii paremmin. Itse olen ainakin lämpöisen kelin ystävä. Tietää, että itse on illalla hyvässä iskussa. Mitä enemmän asteita, niin sitä kovemmassa vireessä olen, Toikka lohkaisee.

Koplan kokoonpanossa on odotettavissa pieniä muutoksia, kun muun muassa viime pelit jokerina pelannut Laakso palaa numerolle. Illan kokoonpano julkaistaan kokonaisuudessaan kello 10:00.

留言


bottom of page