top of page

Saku Kapanen tekee paluun pelikentille – vastaan juoksee Tahko


KPL:n kakkospelinjohtaja Saku Kapanen tekee sunnuntaina paluun pelikentille, kun KPL saa vastaansa KSS Energia Areenalla Hyvinkään Tahkon klo 17.00. Kapanen on edellisen kerran esiintynyt Superpesiksessä kaudella 2014. Urallaan 451 ottelua runkosarjassa pelannut Kapanen on voittanut kolme SM-kultaa ja pelannut kolmesti Itä-Länsi-otteluissa. Kapanen tulee KPL:n kokoonpanoon paikkaamaan Matti Saukkoa. Pelinjohtaja Iiro Haimi tekee myös paluun viuhkaan ja 100 % voittoja viuhkonut Anssi Lammila toimii kakkospelinjohtajana.

Molemmat joukkueet lähtevät otteluun voitto alla. KPL kukisti perjantaina hurjan loppukirin ansiosta JymyJussit 2-0 (7-5, 5-4) ja Tahko niisti torstaina Imatran Pallo-Veikot 2-0 (8-5, 5-1). KPL on sarjassa kolmantena 36 pisteellä, Tahko taistelee pudotuspelipaikasta 21 pisteellä sijalla 7.

Iiro Nokkala on pelannut vahvasti


Perjantaina ottelun ratkaisut iskenyt Iiro Nokkala nauttii vastuusta ja onnistumisista. Tällä kaudella Nokkala on lyönyt 13 ottelussa 0+10 juoksua.

– Mukava on saada vastuuta. Sisäpelissä olen pystynyt mielestäni ihan hyvin kantamaan vastuuta. Meillä on ollut loukkaantumisia, mitkä ovat vähän sotkeneet kuvioita. Ei sen taakse voi tietenkään kokonaan mennä, mutta turha sen vaikutusta on kieltää, Nokkala kertoo.

Vierasjoukkue Tahko on Nokkalan mielestä pelannut vaihtelevasti. Nokkala näkee kuitenkin Tahkon potentiaalin.

– Tahkolla on paljon multipelaajia, hieman heillä on ollut turbulenssia pelaamisessa. Kyllähän “Kore” (Juha Korhonen) on kantanut joukkuetta tuttuun tapaan, Nokkala pohtii.

Tilastoykköset:

Lyöjätilasto: Jere Dahlström 0+62 (1.) Juha Korhonen 4+39 (6.)

Etenijätilasto: Tommi Mäentausta 31 (2.) Patrik Vartama 27 (8.)

Kärkilyöntilasto: Tommi Mäentausta 96 (9.) Jere Vikström 90 (16.)

Comments


bottom of page