top of page

Runkosarjan viimeinen kotiottelu – KaMa tulee vastaan


KPL:n runkosarjan viimeinen kotiottelu pelataan sunnuntaina klo 17.00 Kankaanpään Mailaa vastaan. Vierasjoukkue KaMan kausi päättyy runkosarjaan, KPL on tällä hetkellä neljäntenä. Molemmat joukkueet hamuavat voittojen tielle. KPL:llä on alla kaksi tappiopeliä, KaMalla tappioputki on neljän mittainen.

  1. Portit avoinna klo 16.00, kaikilta porteilta lippuja myynnissä

  2. Liput ennakkoon klo 14 saakka täältä

  3. Muista käyttää keltaiset irtoliput tässä ottelussa!

Sunnuntaina KPL:n lukkarina jatkaa Toni Kohonen, joka korvasi jo perjantaina Janne Kivipellon. KPL:n kannalta perjantaina oli ilahduttavaa Matti Saukon paluu numerolle kaksi. Saukko hoiti leiviskänsä hienosti ja nakutteli vaikean ykkös-kakkosvaihdon 6/8 kertaa.

– Vähän hakemista, onneksi ei ollut kauhean pitkä tauko. Jännitystä oli, kova fiilis ja hinku pelata. Pitää pelata joka peli niin kuin se olisi viimeinen, Matti Saukko kertoo.

KPL-kärki Tommi Mäentausta on pelannut hienon kauden. Mäentaustalla on eniten kentällemenoja (120) koko sarjassa ja kärkilyöntiprosentti 73,41. KPL on lyönyt sarjassa eniten juoksuja (210) ja jokeri Jere Dahlström taistelee lyöjäkuninkuudesta. Dahlström on juoksun päässä JymyJussien Jukka-Pekka Vainionpäästä.

– Perjantaina oltiin kello 9.30 pääsemässä pelaamaan sillä, mikä voisi olla meidän peli. Loukkaantumisten taakse ei voi mennä, mutta ei olla päästy rakentamaan sitä meidän omaa peliä. Ollaan niin sanotusti saatu palikat käteen ja yritetty päivittäin siitä rakentaa jotakin. Meillä oli selvä suunnitelma, mutta se on jäänyt loukkaantumisten takia. Se heijastuu myös tietenkin ulkopeliin. Toivottavasti jo tiistaina päästään pelaamaan meidän pelillä, Saukko kertoo.

– Sijoitusta tärkeämpänä pidän sitä, että saadaan tiettyjä osia kuntoon.  Totta kai pitää alkaa voittamaan. Turha miettiä vielä tulevia vastustajia, yritetään saada oma homma mahdollisimman valmiiksi, Saukko päättää.

Tommi Mäentausta on mennyt kentälle mainiosti


Vierasjoukkue KaMalla on jäljellä enää kaksi ottelua. Joukkueen otteet ovat olleet vaihtelevia ja myös loukkaantumiset ovat osaltaan sotkeneet joukkueen peliä. KaMan kärki Topias Lilja-Arttu Ruuska-Jouni Itävalo on kulkenut hyvin, mutta kotiutusosastolla joukkueella on ollut vaikeuksia. Joukkue on lyönyt toiseksi vähiten juoksuja (121).

Tilastokärjet:

Lyöjätilasto: Jere Dahlström 0+71 (2.) Miikka Riikonen 2+34 (18.)

Etenijätilasto: Tommi Mäentausta 39 (3.) Topias Lilja 29 (15.)

Kärkilyöntitilasto: Tommi Mäentausta 127 (7.) Topias Lilja 108 (24.)

Comments


bottom of page