top of page

Runkosarja päätökseen - puhtaalla voitolla kolmossija


Askelmerkit ovat selvät, kun KPL marssii viimeiseen runkosarjan kamppailuun torstaina. Puhtaalla voitolla KPL nappaa runkosarjan kolmossijan. Vierasjoukkue Koskenkorvan Urheilijat pääsee valmistautumaan karsintaotteluihin Alajärven Ankkureita vastaan, sen sarjasijoitus tulee olemaan 12.


KPL on saanut peliään kasaan kreivin aikaan, sillä viisi edellistä ottelua ovat tuottaneet Koplalle 10 pistettä. KPL:n kärki Tommi Mäentausta taistelee edelleen etenijätilaston voitosta, vaikkakin se on pitkän matkan takana. Mäentausta on tuonut 45 juoksua, kun kärjessä etenevä ViVen Olli Heikkala on ehtinyt kotipesään jo 49 kertaa.

Vierasjoukkue Koskenkorvan Urheilijoiden kausi on kääntynyt hyvän alkukauden jälkeen luisuun. Joukkue on hävinnyt viisi edellistä otteluaan ja se menetti katkerasti mahdollisuudet pudotupeleihin. KossU hankki riveihinsä siirtorajan kynnyksellä kokeneet Teemu Isokedon ja Tuomo Lönnmarkin. Isoketo on ollut kärkenä kovassa vireessä, sillä viidessä ottelussa Isoketo on lyönyt 29 kärkilyöntiä yli 80 prosentin teholla. Joukkueen vaarallisin kotiuttaja Petteri Kortelainen on lyönyt 2+65 juoksua ja sillä saavuttaa lyöjätilaston 7. sijan.


Joukkueet kohtasivat Ilmajoella 12. heinäkuuta, jolloin KPL oli Juha Miedon avustamana parempi 0-2 (1-8, 4-5) tuloksella.


Otteluinfo:

  • KSS Energia Areenan portit ja Koplaklubi avoinna klo 17.00

  • Pelinjohtajien haastattelu Koplaklubilla n. klo 17.30

  • Ennen ottelua palkitaan D-poikien leirimestarit

  • Otteluisäntänä Leftlane

  • Pub Old Tomin jälkipeleissä Patrik Wahlsten

  • Pudotuspelit alkavat kotiottelulla ke 16.8. klo 17.30. Vastaan tulee joko Manse PP tai JoMa

Comments


bottom of page