top of page

Runkosarja lähestyy huipennustaan - torstaina vastaan IPV


KPL kohtaa torstaina KSS Energia Areenalla IPV:n klo 18.00. Kopla on sarjassa kolmantena 46 pisteellä, kun sillä on jäljellä kaksi ottelua. Mikäli KPL nappaa puhtaat voitot molemmista, se varmistaa pudotuspeleihin kotiedun. KPL:n viimeisessä runkosarjaottelussa vastaan tulee viikon päästä Koskenkorvan Urheilijat.


Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella kolmesti. KPL on selvinnyt jokaisesta ottelusta voittajana. Edellisen kerran KSS Energia Areenalla joukkueet kohtasivat ennen juhannustaukoa, jolloin KPL otti voiton supervuoroparin jälkeen. Reilu viikko sitten KPL haki puhtaan voiton Imatralta.


IPV taistelee pääsystä kymmenen joukkoon ja pudotuspeleihin. Matkaa pudotuspeliviivaan on kolme pistettä, kun imatralaisilla on kolme ottelua jäljellä. Karsintaviivaan IPV on saanut matkaa jo neljä pistettä. IPV kohtaa Koplan lisäksi Kiteen ja Sotkamon viimeisillä kierroksilla.


Kopla hamuaa pudotuspelien kotietua


Superpesikseen paluun tehnyt Toni Laakso on osoittanut oivaa pelivirettä IPV:n jokeripaidassa. Alkukaudesta suomensarjaa Jokioisissa pelannut Laakso on lyönyt kahdekassa ottelussa 0+6 juoksua, mutta on tuonut imatralaisille paljon lisää itseluottamusta peliin.


KPL:n Tommi Mäentausta taistelee runkosarjassa etenijä- ja kärkilyöntitilaston voitosta. Mäentausta on tuonut 43 juoksua ja iskenyt 149 kärkilyöntiä, joilla irtoaa molempien tilastojen kakkossija tällä hetkellä.


Otteluinfo

  • portit ja Koplaklubi avoinna klo 17.00

  • pelinjohtajien ennakkohaastattelu Koplaklubilla n. klo 17.30

  • otteluisäntänä Valkealan Saha

  • Pub Old Tomin jälkipeleissä Teemu Nikkanen

  • muistathan käyttää runkosarjan avoimet liput jäljellä olevissa otteluissa

bottom of page