top of page

Risto Peltolan leipomo ja KPL jatkavat yhteistyössä

KPL ja Risto Peltolan leipomo ovat sopineet jatkavansa yhteistyössä. Uusi sopimus on kaksivuotinen.

- Paikallisena vahvana toimijana meidän on mukava tehdä yhteistyötä muiden vahvojen paikallisten toimijoiden kanssa. Risto Peltolan leipomon ja KPL:n arvot kohtaavat, samoin kuin tuotteiden laatu. Tästä syystä on ilo jatkaa Peltolan leipomuksien kera myös meidän kentän laidalla niin aikuisten kuin junioreidenkin peleissä, kommentoi yhteistyön jatkumista Pallonlyöjien myyntipäällikkö Simo Pyöriä.


KPL:n otteluissa parhaana palkitut pelaajat ovat saaneet jo jonkun aikaa palkinnoksi Peltolan leipomon tuotekasseja. Leipomon omistaja Pulla Peltola kertoo, että palautetta on tullut leipomolle asti jopa vierasjoukkueiden suunnalta. Leipä on koettu mielekkäänä palkintona, sillä se on käyttötavara, eikä näin ollen päädy kaappiin pölyttymään tarpeettomana.


Yhteistyön kunniaksi tehdystä videosta Peltola toteaa:


- Video oli alun perin vain poikien päähänpisto. Hetkeksi idea hautautui muiden ideoiden sekaan ideapankkiin. Lopulta se päätettiin kuitenkin tehdä ja lopputulos on veikeä!


Video saa Pullan innostumaan, sillä se kuvastaa mitä mainioimmin ammattilaisten tekemää yhteistyötä. Siinä yhdistyvät ammattitaidolla tehty leipä, ammattitaidolla tehty video sekä Koplan pelaajien ammattitaito. Pulla toteaa, että nyt kun ideariihessä on päästy vauhtiin, niin sitähän ei koskaan tiedä, vaikka leipäaiheisia videoita olisi tulossa vielä uudelleenkin jossain muodossa.


Tyytyväisenä KPL-yhteistyön jatkumisesta Pulla lopettaa:

- Onnea loppupeleihin, nähdään tulevina vuosina!


Comentarii


bottom of page