top of page

Revanssin paikka Joensuussa - matsi vauhtiin sunnuntaina klo 17.00


Kouvolan Pallonlyöjillä on sunnuntaina mainio revanssin paikka Joensuun Mailan vieraana. Reilu viikko sitten JoMa haki vierasvoiton 1-2 k (0-2, 10-1, 0-0, 4-5) lukemiin päättyneestä ottelusta.


Joukkueet lähtevät otteluun hieman alavireisinä, eikä kummankaan peli ole ollut aivan parhaassa iskussa. JoMa on KPL-voiton jälkeen ottanut nihkeän voiton JymyJusseista ja hävisi Tahkolle vieraskentällä melko selvästi. KPL on viikon aikana pelannut Vimpelissä, jossa se ei saanut parastaan irti. Torstaina kotikentällä KPL ei antanut KaMalle mitään mahdollisuuksia, varsinkin ulkopeli oli Elias Pitkäsen johdolla rautaista.Elias Pitkänen pelasi torstaina vakuuttavasti


Sunnuntaina on molemmille tärkeä ottelu. KPL on sarjataulukossa kolmantena 22 pisteellä, JoMa yhden ottelun enemmän pelanneena neljäntenä 19 pisteellä. JoMalta sivussa viime kierroksilta on ollut Samuel Tirkkonen ja Patrik Wahlsten. KPL:stä sivussa edelliseltä kierrokselta olivat Matti Latvala, Janne Kivipelto ja Jasperi Luoma. Sunnuntaina KPL:n kokoonpanossa nähdään heistä ainakin yksi.


Ossi Meriläinen ja Ville Väliaho ottavat todennäköisesti toisistaan mittaa sunnuntaina


Ottelu suorana Ruudun Fanikamerasta klo 17.00. Seuraava kotiottelu pelataan keskiviikkona 22. kesäkuuta klo 18.00 Vimpelin Vetoa vastaan.

コメント


bottom of page