top of page

Raportti: KPL kukisti JoMan Tukholmassa

KPL otti makeat sarjapisteen ja voiton Joensuun Mailasta Zinkensdammin IP:lla lauantaina Superpesiskauden avauksessa lukemin 1-2s (0-2, 1-0, 0-1)! Ottelun ratkaisu lähti Juha Korhosen mailasta. Korhosen lyönti kakkospussissa ei pysynyt JoMan Konsta Kettusen räpylässä ja Teemu Nurmio pääsi tuulettamaan voittojuoksua.

– Hyvä peli pelattiin, varsinkin ulkopelissä. Janne (Kivipelto) pelasi hienon pelin ja muu ulkokenttä säesti. Yksi juoksu JoMalle, se on hyvä suoritus, KPL:n parhaana palkittu Toni Laakso kommentoi.

– Pallo ei kulkenut ja lyöjämiehiä kenttä ei suosinut. Molemmille se oli sama, hallitsimme sen paremmin, mies jatkoi.

Toni Laakso oli KPL:n paras

Avausjaksolla KPL aloitti ottelun vahvasti. Juha Korhosen ja Valentin Ikosen lyönneillä KPL karkasi 0-2:een, eikä JoMasta ollut koko jaksolla uhkaamaan Koplan voittoa. Korhosen lyöty tuli kakkospussista, Ikonen upotti pallon väliin.

Toisella jaksolla sisäpeli takelteli molemmilla. Jakson ainoasta juoksusta vastasi JoMa. Aleksi Rautiaisen pussinpohjalyönti löysi juuri sopivan raon ja Timo Kallio toi 1-0. KPL:llä oli paikka neljännen tasoittavalla tulla tasoihin, mutta Korhosen lyönti ei riittänyt.

Supervuoroparissa JoMa ei pystynyt murtamaan KPL:n ulkopeliä. KPL rakenteli saman tien sisävuorolla palottoman ajon Korhoselle, joka pisti painetta JoMan linjaan. Teemu Nurmio toi voittojuoksun.

Kolmostilanteet vähäjuoksuisessa ottelussa tasan 12-12. Yleisöä Tukholmassa oli 1065 katsojaa, jotka pitivät upeaa tunnelmaa yllä läpi ottelun.

– Yleisöä pitää kiittää. Erittäin mukava oli pelata ja tämä oli hieno päivä, Laakso kehui.

teksti: Harri Liekola kuvat: Anni Saarela