top of page

Puolivälierät jatkuvat torstaina kotona – pelissä mukana KooKoon joukkue


Kiteen Pallo iski sarjan tasoihin vakuuttavalla esityksellään tiistaina. KPL voitti kolmostilanteet 25-20, mutta Kitee iski ensimmäisellä jaksolla yhden juoksun enemmän. Mennyt on kuitenkin mennyttä ja toista kiinnitystä välieriin haetaan torstaina kello 17:30 alkavassa ottelussa KSS Energia Areenalla. Välieriin etenee kolmella voitolla, joten ainakin lauantaina pelataan vielä Kiteen Rantakentällä. MustaKeltaiset ry järjestää lauantain peliin fanimatkan. [lisätietoja]

”Eilinen oli hyvä pesäpallopeli, missä molemmat pelasivat kohtuullisen hyvin. Kitee löi palloa kotiutuksissa väliin. Kuitenkin ratkaisuhetkille jäi parannettavaa niin sisällä kuin ulkona ja näihin hetkiin tehdään tarkennukset”, tuumasi kakkospalkinnon pokannut Anssi Lammila.

Tiistaina Vimpelin Veto joutui aina kotiutuslyöntikilpailuun saakka Pattijoen Urheilijoiden vieraana, kuten myös Sotkamon Jymykin kotonaan sunnuntaina Koskenkorvaa vastaan. Seinäjoen JymyJussit puolestaan vei yhden jakson Joensuun Mailalta sunnuntaina. Kirrakkaa on siis ollut myös muissa ottelupareissa. Lammila ei povaa helpotusta jatkossakaan: ”Tiukkoja pelejä tulee olemaan seuraavatkin väännöt ja huokauksen hetkeä ei tule ennen loppuvislausta. Siihen pitää olla henkisesti valmis.”

Konsta Hyötyläinen on ollut kolmosvahtina vakuuttava


Lammilan uran varrelle on mahtunut 92 pudotuspelikamppailua Superpesiksessä ja mies nauttii syksyn peleistä täysin rinnoin: ”No onhan se upeaa! Näistä hetkistä kun selviää voittajana on aika komia fiilis. Mahdollisuutena tänä kannattaa nähdä ja sillä tavalla pelata.”

Tiistaina kärkikolmikko Tommi Mäentausta-Lammila-Sasu Toikka pelasi vahvasti: jokaiselle tilastoitiin vain yksi epäonnistuminen kärjen siirtämisessä. Kotiutuspuolella Matti Latvala ja Juha Korhonen jäivät kuitenkin ainoiksi onnistujiksi, joten lisäapuja tarvitaan myös muilta pelaajilta. KPL on molemmissa otteluissa onnistunut järjestämään viisi kolmostilannetta KiPaa enemmän. Nyt tilannemäärästä pitää saada iskettyä enemmän pinnoja.

Sasu Toikka on vaihtanut kärkeä monipuolisilla lyönneillä


Ennen torstain ottelua esitellään Kymenlaakson kiekkoylpeys KooKoon edustusjoukkue alkavalle kaudelle. Yksittäisiä kiekkoilijoita tai pieniä ryhmiä on nähty katsomossa pitkin kesää, mutta nyt näytille marssii koko joukkue. KooKoon kauden 2018-2019 edustusjoukkue esitellään ennen ottelun alkua n. kello 17:15, joten kannattaa saapua ajoissa paikalle. Tauolla KooKoon pelaajat ovat tavattavissa Aktiivi-portin takana, fanishopin edessä. Siellä on mahdollisuus pyytää nimmareita tai haastaa pelaajia Stiga-lätkään. Kentän puolella tauon aikana KooKoon ulkomaalaisvahvistukset näyttävät osaamistaan pesäpallon saralla. Urheilukaupungin tarjonnasta ainakin Kouvottarien Korisliiga-joukkue tullaan näkemään vielä syksyn mittaan KSS Energia Areenalla sillä edellytyksellä, että pelejä jatketaan vielä syyskuun puolella.

Etenijänä paremmin tunnettu Teemu Nurmio hoiti myös vaihtotehtäviä Rantakentällä tiistaina


KooKoon hyökkääjä Sami Tamminen on yksi pitkin kesää kentän laidalla nähdyistä kookoolaisista: ”Olen käynyt kesällä aika paljonkin Koplan peleissä, vaikka rehellisesti sanoen en ymmärrä lajin kaikkia hienouksia. Pelit ovat mukavaa kesäistä ajanvietettä!” ”Pesismatsiin on hauska tulla koko joukkueen voimin. Meillä on jengissä hyvä meininki ja teemme paljon asioita vapaa-ajalla muutenkin kimpassa”, jatkaa KooKoon oma kasvatti.

KooKoon ensimmäinen harjoitusottelu kotiareenalla onkin osuvasti heti perjantaina 24. elokuuta kello 18:30. Vastaan luistelee Lahden Pelicans.

Torstain ottelussa otteluisäntänä toimii Lisäpalvelu. Mangustikin saa herkkutarjoiluunsa Lisäpalvelun karkkeja Arnold’sin donitsien ja Kouvolan Lakritsin kylkiäiseksi.

Irish Pub Old Tomin jälkipeleillä haastateltavana on Teemu Nurmio.

Lisäys:

Koplan kokoonpano – Toni Laakso tekee paluun kentille!

bottom of page