Puolivälierät jatkuvat Kiteellä


Puolivälieräsarja Kiteen Palloa vastaan jatkuu tiistaina Kiteen Rantakentällä. KPL johtaa ottelusarjaa 1-0, kun se sunnuntaina pystyi tiukkojen vaiheiden jälkeen kukistamaan Kiteen 2-1s (0-1, 4-2, 2-1).

Sarjan avauspeli osoitti Kiteen vaarallisuuden, eikä KPL:n pelinjohtaja Matti Iivarinen odota helpompaa iltapuhdetta myöskään tiistailta.

– Kotona oli tiukka peli, vastustajan kotikentällä tulee olemaan vielä tiukempaa. Ei siitä ekasta oikein mitään mukaan saa. Uusi peli ja erillinen juttu. Pelin luonne muuttuu, keli suht viileä ja meillä kotona pomppu nousee ja Kiteellä se ei nouse. Ne vaikuttavat pelaamiseen.

Juho Hacklin oli KPL:n ykköspalkittu sunnuntaina


KPL nostaa takaisin numerolle kolme Sasu Toikan ja Juho Hacklin palaa numerolle neljä. Muuten kokoonpanossa ei ole muutoksia kummallakaan. Toni Laakso ei ole vielä tiistaina KPL:n kokoonpanossa.

– Tilanteet pitää rakentaa uudestaan, siinä on jo kova urakka. Edellinen peli kertoi sen, mitä osattiin odottaa. Kitee on vahva joukkue ulkona, sisällä tekivät hyvin meillä tilanteita, Iivarinen jatkaa.

Ottelu suorana Ruutu+ Fanikamerasta klo 17.30.

​TOIMISTON TAVOITAT

Kouvolan Pallonlyöjät ry.
Salpausselänkatu 40, 3. kerros
45100 KOUVOLA

 

Puhelin: 040 358 6719
toimisto@kouvolanpallonlyojat.fi

​TOIMISTO AVOINNA

Tiistai - perjantai
10:00 - 15:00

Viikonloppuisin
Suljettu

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Instagram