top of page

Pudotuspelit vauhtiin lauantaina Kiteen Palloa vastaan – Anssi Lammila ennakoi tasaisia ottelu


Pudotuspelit käynnistyvät lauantaina klo 15.00 KSS Energia Areenalla. Runkosarjassa kotiedun sijalta neljä napannut KPL saa vastaansa viidenneksi sijoittuneen Kiteen Pallon. Joukkueet ovat kohdanneet puolivälierissä aiemmin kaksi kertaa (2010 ja 2018). KPL on selvinnyt molempina kausina jatkoon ja lopulta finaaleihin.

  1. Osta liput ennakkoon täältä klo 14 mennessä

  2. Pääsylippuja myynnissä myös kaikilla sisäänpääsyporteilla

  3. Fanimatka Kiteelle sunnuntaina, lue lisää täältä!

– Nyt ei tarvitse selitellä mitään, voi laittaa kaikki peliin. Uskon, että ollaan iskussa, vaikka pieniä vaivoja onkin ollut pitkin kesää. Niin se on kaikilla muillakin. Kiteetä vastaan on lyöty hommaa kasaan, mutta kaikki tiivistyy siihen miten suoritetaan yksilötasolla. Jokaisen pitää olla valmiina ja pelivire on varmasti lauantaina kasassa, KPL:n kapteeni Anssi Lammila kertoo.

Ennakkoon KPL:n ja KiPan puolivälieräsarjasta odotetaan tiukkaa taistelua. Kiteen Pallo on ollut Superpesiskauden suurin positiivinen yllättäjä. Lammila allekirjoittaa Kiteen vahvuudet ja uskoo sarjan olevan tasainen ensimmäisestä pillin vihellyksestä lähtien.

– Kitee on pelannut pirun hyvin, eikä se ole sattumaa, että olivat noin korkealla runkosarjassa. Kitee pelaa hyvällä itseluottamuksella ennakkoluulotonta peliä. Me saadaan laittaa kaikki likoon ja meidän tarvitsee pelata hyvin. Myös se on tiedostettava, että voidaan joutua tappiolle tai menettää jakso, Lammila pohtii.

Anssi Lammila odottaa tasaista ottelusarjaa


KPL on saanut rivejään kasaan vaikean elokuun jälkeen. Ainoastaan Santeri Löppönen on tällä hetkellä pois kokoonpanosta. Myös Lammila on kärsinyt kauden mittaan vaivoista ja runkosarjan päätöskierroksilla Lammila pelasi keskipalkissa.

– Oma rooli hoidetaan täysillä, on se mikä tahansa.  Lauantaina lähdetään peliin pitkällä kärjellä ja ramataan kaikki yhteen kärkeen. Etenijät raivaavat tietä ja keskipalkki lyö sitten tarvittavat juoksut, Lammila ennakoi.

teksti: Harri Liekola kuvat: Markku Lintula


Comments


bottom of page