top of page

Pudotuspelit käyntiin perjantaina 27.8.KPL aloittaa syksyn 2021 pudotuspelit puolivälierien muodossa perjantaina 27.8. kotikentällään kello 17:30 alkavassa ottelussa. Pudotuspelien ensimmäisen kierroksen vastustajaksi valikoitui Kempeleen Kiri.


Muut puolivälieräparit ovat: Manse PP vs Imatran Pallo-Veikot, Vimpelin Veto vs Pattijoen Urheilijat, Raahe sekä Sotkamon Jymy vs Joensuun Maila.


Puolivälieräsarjan otteluohjelma (kolmella voitolla välieriin)

Pe 27.8. KPL – KeKi klo 17:30, KSS Energia Areena, Kouvola

Su 29.8. KeKi – KPL klo 17:00, Säävälät Oy Areena, Kempele

Ti 31.8. KPL – KeKi klo 17:00, KSS Energia Areena, Kouvola

tarvittaessa

To 2.9. KeKi – KPL klo 17:00, Säävälät Oy Areena, Kempele

Pe 3.9. KPL – KeKi klo 17:00, KSS Energia Areena, Kouvola


Runkosarjan lipuilla tai kausikorteilla ei ole pääsyä pudotuspeleihin. Lippuja ei voi myöskään ladata vanhoille korteille. Suosittelemme ostamaan lipun etukäteen verkkokaupasta. Kannattajakorteilla sekä klubikorteilla pääsee myös pudotuspeleihin. Lippuja myydään tietenkin myös KSS Energia Areenan lipunmyyntipisteissä pelipäivänä klo 16:30 alkaen. Kausikorttilaisten paikat säilyvät varattuina omistajilleen myös pudotuspelivaiheessa (kausikorttitarralla merkityt paikat), vaikkei kortti sisäänpääsyyn oikeutakaan.


Puolivälierävaiheen liput ovat samanhintaisia kuin runkosarjaliput.


Liput ennakkoon / portilta ostettuina:

Aikuiset 17 € / 20 €

Opiskelijat ja eläkeläiset 12 € / 15 €

7-17v. 5 € / 10 €

Alle 7v. ilmaiseksiLiput verkkokaupasta. Toimistolla lippuja myydään arkisin klo 10-15. Pelipäivänä (perjantaina) lipunmyynti toimistolla loppuu klo 14. Edenred, Smartum ja Eazybreak käyvät myös maksuvälineinä.


Pandemiatilanteesta johtuen KPL toivoo katsojilta vastuullista toimintaa, jotta pudotuspelivaihe saataisiin vietyä koronaturvallisesti maaliin. KSS Energia Areenan katsomoissa on niin hyvin tilaa, että areena tarjoaa kaikille terveysturvalliset puitteet nauttia ottelusta livenä, kunhan seuraavat ohjeet muistetaan ja niitä vastuullisesti noudatetaan:


1) Ethän tule otteluun missään nimessä sairaana tai koronalle altistuneena.

2) Huolehdi käsihygieniasta, yski ja aivasta hihaan.

3) Käytä kasvomaskia oman harkinnan mukaan muun muassa jonotustilanteissa ja ylläpidä riittävä etäisyys muihin kuin samassa seurueessa oleviin.

4) Älä istu "Kausikorttipaikka"-tarralla tai muuten merkattujen paikkojen viereen tai itsellesi vieraan ihmisryhmän viereen, vaan jätä vähintään yksi istuin väliin.


Nähdään pelissä!

Comentarios


bottom of page