top of page
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Instagram

Pudotuspelit jatkuvat Lipon kotiottelulla

KPL:n komea voitto tiistaina toi ensimmäisen kiinnityksen matkalla mitalipeleihin. Torstaina ottelu alkaa kuitenkin taas 0-0:sta ja Raksilan Mustapekka Stadionilla nähdään varmasti tiistaista parempi Lippo. Oululaiset ovat joka välissä sysänneet paineita KPL:n suuntaan. Siellä suunnalla on tavoitteet täytetty ja KPL on yhä matkalla. Otetaan paineet vastaan ja koitetaan parhaamme mukaan ne kestää.

2.puolivaliera

KPL pääsi hyvin kiinni kärkietenijä Saku Hakkaraiseen, jonka kentällemenopomput (4/9) Jesse Eskelinen sai kuriin. Ulkopelissäkin kovassa helteessä ollut legendaarisen Kari Hakkaraisen poika on nuoresta iästään huolimatta tottunut koviin peleihin Sotkamon vuosinaan. Myös Hakkarainen tulee varmasti nostamaan tasoaan torstaina ja siten helpottamaan Lipon tilanteiden tekoa. Toinen esiin nostettava pelaaja on debyyttikauttaan Superpesiksessä pelaava Jali-Matti Kurkela, 100 % tehoilla pelannut etenijäjokeri, joka kotiuttikin kahdesti tiistaina. Training campin kautta Lipon riveihin tiensä raivannut Iin Urheilijoiden kasvatti on hyvä palanen pelinjohtaja Markku Hylkilän palapelissä.

Kurkela on ponnistanut training campilta pitkälle


“Lippo tulee varmasti valmiimpana kuin tiistain otteluun. Oman ulkopelin pitää kestää ja sisällä lyödä tarvittavat juoksut, jotta voitetaan. Kelikin on luultavasti parempi, joten kotiutuspaikkoja tulee varmaan molemmille joukkueille ihan hyvä määrä”, tuumasi komeita kumuroita tiistaina upotellut Ossi Meriläinen.

KPL lähti matkaan jo keskiviikkona. Amarillossa nautitun lounaan jälkeen bussin keula suunnattiin Haapajärvelle, jossa joukkue viettää yön. Matkustamalla päivää aiemmin lähemmäs pelipaikkaa koitetaan pitää vireystilaa yllä ja ehkäistä “bussijalkoja”. Illalla käytiin treenaamassa muutamien innokkaiden Haapajärven Pesä-Kiilojen junioreiden silmien alla ja annettiin pojille muistoksi pari arvokasta vinkkiä ja KPL:n lippikset. Torstaiaamuna katsotaan treeneissä pari tarkennusta illan peliin ja pidetään tuntumaa yllä. Torstain ottelu alkaa kello 17:30 ja ottelu on kuuneltavissa Koplaradion kautta osoitteessa www.bambuser.com/channel/Koplaradio

Seuraava kotiottelu Kouvolan Pallonlyöjät – Oulun Lippo Lauantaina 20.8. kello 16:00 KSS Energia Areena, Kouvola

Portit avataan kello 15:00. Alle 16-vuotiaat ilmaiseksi!

bottom of page